2777
2789
کجا قایم شم در قفل کردم داره صدامومیکنه دخترم دخترم  اگه درو باز کنم که میاد میخورتم اگه‌نکنم ...

😂😂😂 والا اتاق تو رو نمی دونم ولی تو اتاق من هر کی بیاد گم میشه 😂 مثل شیر مقاومت کن خواهر 

سخت تلاش کن اما زندگی تو سخت نگیر
مامانت در میزنه خوب برو دیگه

اگه برم که باید دوساعت اتاق مرتب کنم همه کتاب داستان هامو ریختم پتوم روی زمین افتاده خودم بالا تختم  همه چیزارم رو زمینه اگه باز کنم که بدبخت شدم رفته 😂😰

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 والا اتاق تو رو نمی دونم ولی تو اتاق من هر کی بیاد گم میشه 😂 مثل شیر مقاومت کن خواهر 

اها میرم‌تو کمد لباسام 😂

مردم اینجا☝️🙃         گمان میکنند!🤔      چون دختریم🧕😃                خیلی ضعیفیم !🚶‍♀😑💔       هیچ کاری از دستمون بر نمیاد😒🔪        بایدبگم که🥺.   دختر رو اشتباه تلفظ کردین🤞🏻😜.     دختر آظریفن😁💚.      نه ضعیف😊  ☝🏻         اگه پای مردونگی بیفته🤪✊🏻   از مردای الان😉✋.     مردتریم😼👊🏻     خودم تکی😏🖐🏻   یه پا ارتشم😎🔥              و۰۰۰به امید اون روز رخ مولایم حضرت مهدی (علیه سلام) راببینم🥺
اگه برم که باید دوساعت اتاق مرتب کنم همه کتاب داستان هامو ریختم پتوم روی زمین افتاده خودم بالا تختم& ...

عههه خوب پس خودتو بخواب بزن این بهتره 

نه برو خودتو بخواب بزن ، تضمین شدست من امتحان کردم جواب میده 

الحمد الله خطر رفع شداومد تو اتاقم لباسامو برداشت گفت وای مگه نگفتم لباس چرکاتوبیار بعد گفت اخی خوابیده لباسامو برداشت رفت😂تا حالا اینطوری خوشحال نشده بودم 😂😂

الحمد الله خطر رفع شداومد تو اتاقم لباسامو برداشت گفت وای مگه نگفتم لباس چرکاتوبیار بعد گفت اخی خواب ...

آره گفتم تضمینیه من خیلی بلدم از این کارا😎 چون تنبلم

آره گفتم تضمینیه من خیلی بلدم از این کارا😎 چون تنبلم

ایول دمت گرم خواهر😉😍😁