2777
2789
عنوان

برادر شوهر هیز 😑😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 52 پست
من کاری نمی‌کردم که حتی حرفی نمی‌زنم باهاشون شوهرم گفت بهش پیام بدم بیاد اجاق گاز رو نگا کنه 

شما باید میگفتی نمیتونم خودت پیام بده

چون موضوع حساس بودن جاری رو میدونستی

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
همه یا دهاتی هستن یا از دهات مهاجرت به شهر کردن. میتونه بگه من زودتر از دهاتی بودن دراومدم. اگه فکر ...

والا تهران هم قدیم روستا بوده و تازه همشونم دزد بودن تهرانی بودن کلاس نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری نمی‌کردم که حتی حرفی نمی‌زنم باهاشون شوهرم گفت بهش پیام بدم بیاد اجاق گاز رو نگا کنه 

میدونستی حساسن پیام نمیدادی یا با گوشی شوهرت پیام میدادی

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
منم خودم نسل در نسل شهری هستیم اما درک نمیکنم مگ دهاتی چ شکلیه ک میگن

اتفاقا خیلیم خوشکلن وخیییلی شرف دارن نسبت ب بعضی شههههریا😏

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
والا تهران هم قدیم روستا بوده و تازه همشونم دزد بودن تهرانی بودن کلاس نیست 

من اصالتا کرجی هستم، از شهرهای دیگه زیاد میان کرج. کرج هم کلا ده بوده. با جمعیت خیلی کم. ولی آدم خوب و بد هم همه جا هست. تهرانی‌ها قدیم هم مثل بقیه جاها خوب و بد داشتن.

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

من خودم بچه روستا هستم نمیدونم چرا تا کم میارین هی دهاتی دهاتی میکنین مگ خودت مال لس انجلسی؟تا حالا تو چند تاپیک این کلمه رو شنیدم ولی اعتراضی نکردم چون ادمی ک شعورش در این حد باشه ک هر چیزی بدی رو از نظر خودش نسبت ب دهاتی بده اصلا ............... وحالا در مورد سوالت تو ک میدونی دعواشون میشه چرا کرم ریختی اگرم کرم ریختی چرا عذاب وجدان خانم شهری؟؟؟؟؟؟؟

تن مردو نامرد یکیست زمان میگذرد بفهمی مرد کیست