2777
2789

حالا درست یا غلط لااقل دلم خنک شد دیگه

دیروز خونه مادرشوهرم نذری پزون بود شوهرم از صبح رفته بود ظهر اومد دنبالم نمیخاستم برم ولی بهش نه نگفتم

رفتم نهار خوردم اونجا 

مادرشوهرم عمم هستش یه افریطه ی به تمام معنا

یه جوری ضربه میزنه نفهمی از کجا خوردی و جلوی بچه هاشم حرفی نمیزنه

خلاصه شوهرم نبود و داشت چرت میگفت که تو به بچت شیر خودتو‌ندادی و جاریت شیر داده

باز داشتم نذری میخوردم گفت تو اومدی واسه خوردن فقط

باز هیچی نگفتم گوشیمو رجیستر کردم پرسید چقد شد گفتم یه تومن باز چشم غره رفت و خلاصه پر پرم کرد

دست آخری خواهرشوهرم سر یه قیمه داد و بیداد و بد دهنی منم بهش گفتم داد نزن فهمیدم

بعد شوهرم نبود منم بدون خدافظی رفتم بیرون برم خونه برادر شوهرم نذاشت گفت میرسونمت گفتم باشه خلاصه بدون توجه و بیخبر از خونه زدم بیرون

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

شوهرم نه زنگ زد نه هیچی یک ساعت بعد اومد و رفتارش معمولی بود منم چیزی نگفتم و تموم شد

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون کارم درست بود؟

ولی خداییش‌ یه حس خوب دارم که محل سگ نذاشتمشون و یواشکی اومدم😂

مادرشوهرم کلا از پشت خنجر میزنه جلو روی پسراش خوبه 

منم از پشت خنجر زدم به شوهرمم هیچی نگفتم اونم چیزی نگفت 😂ولی میدونم میسوزن از این کارم 

عزیزم رفتار بد با مادرشوهر از ایام قدم برامون گفتن تو ناخوداگاهمونه سعی کن تو خوب باشی ول کن درگیر حرفشون نشو هرچی گفتن ی گوشت در اون یکی دروازه اونی ک زجر میکشن اونان چون میزنن و وقتی جوابی نشنون خودشون حالشون بد میشه و بعد مدتی میفهمن این هم خود خوریشون بی فایدس زندگی انقدر طولانی نیست ک بخواییم اینجوری زندگی کنیم آدم از فردای خودشم خبر نداره سعی کن خودتو درگیر کسی نکنی هرچیم گفتن اهمیت نده میدونم سخته اما شدنیه

از اینکه جواب ندادی ناراحت شدم ولی از اینکه از خونه زدی بیرون جیگرم خنک شد 😆😆😆 همسرت چی گفت ؟

چرا وقتی گفت واسه خوردن اومدی گفتم پس نه فکر کردین اومدم قیافه شمارو ببینم اونم جلو جاریاش😋

از اینکه جواب ندادی ناراحت شدم ولی از اینکه از خونه زدی بیرون جیگرم خنک شد 😆😆😆 همسرت چی گفت ؟

نه شوهرم اصن چیزی نگفت طبیعی بود نمیدونم چی بهش گفتن 

چرا وقتی گفت واسه خوردن اومدی گفتم پس نه فکر کردین اومدم قیافه شمارو ببینم اونم جلو جاریاش😋

اخیششش خوب کردی 😆😆😆😆😆😆😆

منم دیشب خونه مادرشوهرم بودم اصلا تحویلم نگرفت گفت کرونا داشتم چرا زنگ نزدی ؟منم اصلا جوابش ندادم 🤭🤭🤭🤭خیلی دلم خنک شد 

عزیزم رفتار بد با مادرشوهر از ایام قدم برامون گفتن تو ناخوداگاهمونه سعی کن تو خوب باشی ول کن درگیر ح ...

اخن رفتار مادرشوهر من از حد گذشته گلم هر چی هیچی نمیگی باز یه زخم جدید میزنه

خب پس شما هم چیزی نگو دیگه 

نه بابا هیچی نمیگم

حالا شوهرت رو برعلیه شما پر نکنن

نمیدونم والا

باز میام راهکار میگیرم