2777
2789

بیشتر از چه اخلاقایی اذیت میشین راهکار بدین بهم با همچین ادمی چطور برخورد کنم ...

کسی که خودش سرد و خشکه و پر توقع اما انتظار داره بقیه باهاش گرم و صمیمی باشن و ازش توقعی نداشته باشن

کاش راهکار مقابله با هر تیپ ادمیو بلد بودیم 

من خودم هی میزنم بی محلی ولی واقعن این راه حل نیست .این پاک کردن صورت مسیله هست .شما دانسته هاتونو در اختیارم بزارید ببینم با هر ادمی چطور برخورد میکنید؟؟

منم میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو گنده دهن و زیر بغل عووووق تصوره اینکه کسی مام و بادی اسپلش نمیزنه و مسواک نمیدونه چیه روانیم میکنه

بعدش ادعای الکی

خبرکشی

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

من فهمیدم ادما بیشتر خواستار احترامن .یکی ک به حرفاشون گوش بده .بچه ها کوچیک از کسی خوششون میاد ک باهاش همبازی بشن 

نوجونا خوششون میاد بهشون اهمیت بدی و ازشون تعریف کنی

بزرگترا زنا دوست دارن به درد دلشون گوش کنی .مردا دوست دارن از مسایل مالیشون بگن و احترام میخوان 

پیرا هم ک خواطرات جوانی و هیچی بهشون نگی چون زود بهشون بر میخوره

یا خیلی بیکلاسن  با خیلی لاکچری و نچسب .... البته من تنها دختر شاغل تو یه شرکت با ۵۵ نفر مرد ...

بیکلاسی از بی سلقیه گی میاد و معمولا ادمای افسرده و بیتفاوت .لاکچری نچسب از به رخ کشیدن و دنبال پز بودن میاد دلشون میخواد خودشونو ثابت کنن .اگر ازشون تعریف کنی باد میکنن از خوشی اگر تحویلشون نگیری فکر میکنن حسودی 

با فاصله بشین ازشون 

اصن نمیشه بویاییم قویه فقط عوق میزنم

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

سلام عزیزم از آدامها روانی و مازوخیسمی که فقط بلند خط بنداز توی اعصاب آدام فکر کنید از خانواده خودم که آنقدر آدامهای روانی هستن باورتان می شود به جای اینکه به من دلداری بدهند بگن چیزی نیست با من دعوا می کنند فقط دلم خوشه به نامزدم فقط تا می توانید از آدامهاروانی سرزنش زن توخفه تو زر نزن تو حالیت نیست دوری کنید با بخدا مریض می شوید فقط دوری کنید 

من اکثرا سرد رفتار میکنم دست خودم نیست چون حوصلم بحثای داغون رو نمیکشه ... ینی کسی تو بحث بزنه به غیبت یا بحثایی ک اسم ادمای اشنا رو بیاره و حرفاشونو بزنه یا بحثای قضاوتی و تعصباتی و ارزشی حالم بهم میخوره گوش نمیدم یا رک میگم موضوع رو عوض کن... 

در غیر اینصورت خیلی شنونده خوبی میشم... پیرا هم دقیقا درست گفتی فقط دوس دارن خاطره تعریف کنن باید بشینی گوش بدی صمیمی میشی یا بهشون خدمت کنی.

خودشیفته ها رو اگ تعریف و تمجیدشون کنی و فضولی ازشون نکنی و س ج نکنی و چشم چشم بگی و تو همه چی بگی درسته حق با تو صمیمی میشی .

ادمای مهربون رو اگ باهاشون دردودل کنی صمیمی میشی 

بچه ها هم ک عشقن با بازی و خیالپردازی .

اقایون هم اکثرا باید تو تاپیک های سیاسی و اقتصادی و تاریخی وارد باشی تا بتونی راحت صمیمی شی.

با خانمای جوان هم میتونی درباره مد و لباس و تاپیک های زیبایی یا پیچ و خم های روابط صحبت کنی و صمیمی شی.

خانمای متاهل عادی هم تاپیک های خانه داری یا همدردی عذاب های قوم الظالمین .

نوجوان ها رو ارور میدم 😶🤕 نمیتونم چون خیلی فحش میدن یا واژه های ک دار و ناموسا و این چیزا میگن تو حرفاشون برا باحال بودن ، حوصلم نمیکشه 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

دقیقااا من دونوع ادم دارم ممن.ن میشم چطورارتباط بگیرم

1خواهرهمسرم که جلوی من رفتارش پرغرور هست وگوش نمیده ب صحبت طرفونگاه نمیکنه اصلا به چهره ام وازبچه ام ایراد میگیره اما وقتی همسرم باشع دقیقاا برعکس مهربون خوش سرزبون چطوررفتارکنم باهاش که ادم بشه

یا رفیقم که بشدت تو دار و زرنگ وباسیاست من زیادی احمق بودم وکل زندگیم کف دستش هست بشدت پشیماااانم 

کاربری دست دونفر هستش.لطفا برای حاجت روا،شدنم یه صلوات مهمونم کنید.