2777
2789
بهتر بود وکیل میگرفتی کل کاراتو میکرد . خودتم نمیرفتی 

اره خودمم پشیمون شدم چون نمیدونستم باید دادگاه برم گفتن نمیخاد بری و الانم نمیشه بگیرم چون خودم قبلا کاراشو انجام دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودمم پشیمون شدم چون نمیدونستم باید دادگاه برم گفتن نمیخاد بری و الانم نمیشه بگیرم چون خودم قبلا ...

میتونی بگیری . مهم‌نیست تا چه حد پیش رفتی.

وکیل نباشه فردا سرت کلاه میزارن . اقایون خیلی زرنگترن و محکومت میکنن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میتونی بگیری . مهم‌نیست تا چه حد پیش رفتی.  وکیل نباشه فردا سرت کلاه میزارن . اقایون خیلی زرنگ ...

من مهریه و همه چیمو میخام ببخشم حتی طلاهامم میخام پس بدم دیگه حق نداره محکومم کنه

میتونی بگیری . مهم‌نیست تا چه حد پیش رفتی.  وکیل نباشه فردا سرت کلاه میزارن . اقایون خیلی زرنگ ...

بنظرتون حقیقت داره که وقتی خطبه ی طلاقو میخونن متنفر میشم از همسرم و حسم عوض میشه؟!

من مهریه و همه چیمو میخام ببخشم حتی طلاهامم میخام پس بدم دیگه حق نداره محکومم کنه

به به ‌ به همین راحتی ؟ 

محکوم میشی به تمکین نکردن و ناشزا میشی .

از یه طف مهریه و نفقه ات و طلاهات رو میبخشی امضا میکنی .

فاصی میگه برو خونت. چون حق طلاق با شوهرته . و با بخشیدن اینا طلاقی برات صادر نمیشه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنظرتون حقیقت داره که وقتی خطبه ی طلاقو میخونن متنفر میشم از همسرم و حسم عوض میشه؟!

نه . 

اخه من هنوز عقدم و خونه نداریم که بخاد ناشزم کنه

خب طلاقت نمیده .

سرت کلاه میره . کلا همه چی رو میبخشی .اما طلاقت نمیده .

میدونی که با بخشیدن اینا طلاق صادر نمیشه ؟ مگه شوهرت بگه طلاقت میدم و امضا کنه

پس گولم زدن...

اره . واسه همین گفتم وکیل بگیر .

تو امصا میکنی از کل حق و حقوق قانونیت گذشتی .

ولی حق طلاقی نداری . و طلاق دست مرد هس.

بعد گذشتن از تموم حقت  طلاقی صادر نمیشه .

خیلیا مهریه ندارن . پس چرا نمیتونن طلاق بگیرن ؟ 

چون طلاق کلا ربط به مهریه نفقه و.... نداره .جدا هستش.

سرت کلاه میزارن از من گفتن بود

اره . واسه همین گفتم وکیل بگیر . تو امصا میکنی از کل حق و حقوق قانونیت گذشتی . ولی حق طلاقی نداری ...

الان که نمیتونم وکیل بگیرم برای فردا

خدا لعنت کنه باعث وبانی طلاق گرفتنم رو که باید توی این سن پام به اینجور جاها باز شه و شکست بخورم

الان که نمیتونم وکیل بگیرم برای فردا خدا لعنت کنه باعث وبانی طلاق گرفتنم رو که باید توی این سن پام ...

مگه چند سالته ؟