2777
2789

بچه من قراره برم منابع تهیه کنم اینطور ک من متوجه شدم طبق تحقیقات حرف های مشاور های معروف هرکس باید کتاب تست مناسب سطح خودش بخره یعنی اگه من سطحم ضعیفه نباید برم کتاب ایکو ک سطح بالایی داره بخرم اینطوری هیچ فایده ایی نداره حالا با وجود همه اینا چندتا کتاب که درس نامه کامل جامع دارن در سطح ضعیف میخاستم برای شیمی زیست ریاضی و فیزیک میکرو گاج ک همون نقره ایی اینا هست بخرم کلا از منبع گاج بخرم تخصصیارو عمومی هم ک فعلا نیاز ندارم بنظرتون گاج خوبه برا زیست شیمی فیزیک ریاضی سطح ضعیف؟ 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای کسایی که ریاضی پایه ضعیف دارن تخته سیاه خوبه 

زیست پایه ضعیف هم خیلی سبز خوبه 

شیمی هم مبتکران بهمن بازرگانی خوبه هرچند درسنامش وقت گیره ولی روونه 

فیزیک هم گاج نقره ای خوبه درصدت رو تا ۵۰ و ۶۰ بالا میاره 

اینا حرفای مشاوره هست خدمت شما 🤪

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

فقط خیلی سبز

اخه خیلی سبز برا افراد متوسط یعنی کسایی که یه اشنایی های با درس و کنکور تست این چیزا دارن برا کسایی ک چندسال از درس دور بودن یا اصلا تجربی نخوندن خوب نیست نمیدونم خودم میترسم برم بخرم بعد پشیمون شم

رشته دبیرستانیت چی بوده ؟!

معماری و قرار تجربی کنمور بدم هیچ اشنایی با کتاب های تجربی ندارم و همینطور همسرم ک چندسال از درس دور بوده و میخاد دوباره کنکور بده البته رشته همسرم تجربی بوده ولی درکل شنیدم سطح ضعیف میکرو گاج خوبه چون درسنامه کامل و جامع داره

معماری و قرار تجربی کنمور بدم هیچ اشنایی با کتاب های تجربی ندارم و همینطور همسرم ک چندسال از درس دور ...

من پست بالایی طبق حرفای مشاور براتون توضیح دادم 

خودمم دارم برا کنکور میخونم 

هدفت چیه 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

من پست بالایی طبق حرفای مشاور براتون توضیح دادم  خودمم دارم برا کنکور میخونم  هدفت چیه&n ...

میدونم هدف بزرگیه و یا شاید از نظر بعضیا غیر ممکن ولی پزشکی😍20 سالمه به خودم گفتم شده 3سال دیگ هم پشت کنکور میمونم تا پزشکی قبول شم 

معماری و قرار تجربی کنمور بدم هیچ اشنایی با کتاب های تجربی ندارم و همینطور همسرم ک چندسال از درس دور ...

راستی یه نکته 

برای اینکه با ریاضی و فیزیک آشنایی نداری فیلم آموزشی ببینی راحت تره چون درسنامه هرچند کامل باشه بازم یه چیز تکمیلیه یعنی تو باید یه ذهنیت از اون مطلب داشته باشی که درسنامه رو‌بخونی ،پس بهترین کار اینه اول با فیلم آموزش ببینی 

و محاسباتت رو تو ریاضی قوی کنی چون تو مسائل فیزیک گیر میکنی 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

من پست بالایی طبق حرفای مشاور براتون توضیح دادم  خودمم دارم برا کنکور میخونم  هدفت چیه&n ...

شما دارین از چه منابعی استفاده میکنین