2777
2789
عنوان

همکلاسی ۵ سال پیشم، ازم خواست باهم بریم بیرون +اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها فقط این پسره چون از من ۱ سال کوچیکتر بود من باهاش خیلی صمیمی مثل بچه کوچولو ها حرف میزدم، مثلا کیارش جان و این حرفا! ولی اون با من مثل خانم معلما حرف میزنه، منو همش مخاطب شما قرار میداد تا همین دیروز،

میگم شاید تو فکرش اون چیزی نیس که ما فک میکنیم؟😅😅 نظر شما چیه؟

بچه ها فقط این پسره چون از من ۱ سال کوچیکتر بود من باهاش خیلی صمیمی مثل بچه کوچولو ها حرف میزدم، مثل ...

اصن میخواد بره پس فقط میخواد ببینتت 

سی اول باید ب دلت بشینه پول ک باعث عشق و عاشقی نمیشه

بچه ها فقط این پسره چون از من ۱ سال کوچیکتر بود من باهاش خیلی صمیمی مثل بچه کوچولو ها حرف میزدم، مثل ...

😂😂😂😂

به نظر من دقیقا همون چیزی هست که داریم بهش فکر می کنیم

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
اصن میخواد بره پس فقط میخواد ببینتت  سی اول باید ب دلت بشینه پول ک باعث عشق و عاشقی نمیشه

خیلی پسر خوبی بود ولی از نظر من زیادی بچه و ساده دل بود، یعنی به عنوان دوست خیلی پسر خوبیه ولی نه بیشتر

عیبی نداره بنظر من که کوچیکتر از تو باشه

یچی عادیه

بنظرم این خودش موقعیتش اوکیه دیده تو هم خارج درس میخونی

خودشو با تو تقریبن همسطح دیده 

به نسبت دخترای دیگه از نظرش مناسب تری

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
حله پس لی لی لی لییییی😂😂👰👰👰👰

😂😂😂

اگه خوشت میاد ازش مبارکه پس🥳🥳😅

هنوز کلی جا هست که باید سفر کنیم ، کلی فیلم مونده که ندیدیم ، کلی کتاب مونده که نخوندیم و خیلی اتفاق های خوب مونده که باید تجربه کنیم ... ❤
عیبی نداره بنظر من که کوچیکتر از تو باشه یچی عادیه بنظرم این خودش موقعیتش اوکیه دیده تو هم خارج در ...

آره ممکنه، ولی واقعا باورم نمیشه که بعد ۵ سال، با وجود این همه دخترای رنگارنگ خارج یهو یاد من بیوفته!! پیام بده بریم بیرون و این حرفا😅 همش احساس میکنم یه جای کار میلنگه

ولی ممنون بابت کامنتت عزیزم😘😘