2777
2789
عنوان

یه چنتا کتاب خوب معرفی کنید

153 بازدید | 12 پست

در زمینه روانشناسی شناخت ادما، درست رفتار کردن،فن بیان،

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

پدر پولدار پدر فقیر  استاد عشق  قورباغه ات را قورت بده  خودت باش دختر  سرکار ...

ممنون گل من❤

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه تاریک وجود ، انواع زنان 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

لطفا موفقیت را باور کنید

لطفا گوسفند نباشید

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

چگونه شخصیت سالم تری بیابیم کتاب خیلی خوبیه 

در کل بخوام معرفی کنم کتاب زیاد میخونم که خیلی خوب بودن ولی روانشناسی نیستن بیشتر کتابای آقای آروین یالوم رو من مطالعه میکنم که روانشناسی هستن بقیه که معرفی کردم کتابای خوبین

خودت باش دختر جان 

راهبی که فراری اش را فروخت 

چهار اثر فلورانس 

باشگاه پنج صبحی ها

قدرت عادت 

معجزه شکر گزاری 

اثر مرکب 

چه کسی پنیر مرا جابجا کرده

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
نیمه تاریک وجود ، انواع زنان 

من اسم این کتاب رو خیلی شنیدم امکان داره بپرسم چطور کتابیه محتواش چیه و نویسندش کیه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
چگونه شخصیت سالم تری بیابیم کتاب خیلی خوبیه  در کل بخوام معرفی کنم کتاب زیاد میخونم که خیلی خو ...

مرسی گل 

من اسم این کتاب رو خیلی شنیدم امکان داره بپرسم چطور کتابیه محتواش چیه و نویسندش کیه

کتاب نیمه تاریک وجود اگه منظورتونه نویسنده اش دبی فورده و هدفش صلح و یکپارچه کردن درون با پذیرش تموم خصوصیاته 

حتما بخونید دیدتونو خیلی عوض میکنه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
کتاب نیمه تاریک وجود اگه منظورتونه نویسنده اش دبی فورده و هدفش صلح و یکپارچه کردن درون با پذیرش تموم ...

ممنونم از شما💚

ممنونم از شما💚

🙏❤

4 اثر فلورانس اسکاول شین محشره

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹