2777
2789

عزیزم اگه میتونی روانشناسی یاعلوم تربیتی بزن 

اقتصادبازارکارخوبی نداره 

ولی آموزش وپرورش چندسال یکبارکه استخدامی میزنه ازگرایش های روانشناسی وعلوم تربیتی ظرفیت بالایی قبول میکنه مخصوصا اموزش ابتدایی 

تربیت بدنی هم ازرشته های خوب برای قبولی توآموزش وپرورشه درجه ش پایین ترازاون دوتاست احتمالا

عزیزم اگه میتونی روانشناسی یاعلوم تربیتی بزن  اقتصادبازارکارخوبی نداره  ولی آموزش وپرورش ...

سلام عزیزم ممنون از راهنمایی من الان شاغلم خودم اما هدفم از رشته اقتصاد استخدامی در ارگان رسمی و...نیست بیشتر میخام برای سواد مالی واگاهی از بازارهای سرمایه ایی و مهتر ازهمه بر حسب علاقه به مباحث اقتصادی این رشته رو بخونم به هرحال ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میدونم ارتباطی نداره اما شما از رشته اقتصاد اطلاعی دارید یا اینکه دوستتون اینه رشته رو انتخاب ...

من خودمم اقتصاد زدم😅 اره دوستم راضیه 

اطلاع درباره چی؟خود رشته یا بازارکارش

https://iranmoshavere.com/رشته-اقتصاد/

این راجب اقتصاد توضیح داده 

بعلاوه از مشاورم پرسیدم 

و اینکه از چندنفری که موفقن تو این کار اقتصادو حسابداری... خوندن ولی خب علاقمم بود بیشتر 

به چه دلیل اقتصاددو انتخاب کردی؟ دانشگاه کجا اولویتت هست؟

من کلن فک میکنم ۴سالی هستش ک به این رشته علاقمند شدم 

بعد من هوش اقتصادیمم خیلی خوبه کلن چیزایی که میگفتن باید اینطوری باشه باید اینطوری فک کنی... من خودبخود بدون اینکه اطلاع داشته باشم این فکرا برمیگرده ب هوش اقتصادی این مدلی بودم ... بعلاوه تو کار شخصیت برونگرا دارم شغلایی مثل اقتصاد حقوق ... شخصیت برونگرا میخان بعد زبان بلدم احتمال داره ک اقتصاد بین المللو انتخاب کنم و ... حالا یسری چیزای دیگه 

علوم تحقیقات تهران زدم