2777
2789
عنوان

« مبارزه با خرافات » لغو کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 75 پست
زود جا زدی عزیز برای رسیدن به هدفی که شما داری خیلی زمان لازم  هست اگه رسیدن به هدفت برات مهمه ...

ببخشید ❤️‍🩹

چشم، میمونم 

بی‌نهایت ممنونم که انقدر لطف دارین ❤️‍🩹🌸

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
بله به واسطه  یه تاپیک میشناسمشون و دوست شدیم  عالیه خیلی خرافات اثر گذاشته رو کاربرا ، ...

موافقم و باید جا بیوفته کم کم مقابله کنن عده ای حوصله بحث رو ندارن عده ای هم‌نمیدونن اصلا گزارش زدن یعنی چی اینارو بدونن تاپیک های این‌چنینی جمع میشه به راحتی از سایت

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارزه با خرافات خیلی مخالف داره توی سایت طبیعیه نرو عزیزم اینجا نیاز داره به حضورت😍

ممنونم ازت پاترهد مهربون ❤️‍🩹🌸

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیزم حس ششم چی ؟ اونارو میتونیم گزارش بدیم یا مجازه ؟ خیلی دیدم که کاربرا تحت تاثیر حس ششمن 

شما مجازین گزارش بزنین ولی ممنوع نیست  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

واقعا عذرمیخوام ازتون ❤️‍🩹

متاسفانه خرافه، طرفدار زیاد داره 

بی‌نهایت ازتون ممنونم ❤️🌸

دقیقا  اتفاقا استارتر بهم گفت میخواد یه گروه تشکیل بده برا گزارش زدن اینجور تاپیکا من اولش گف ...

اینا مطابق قوانین سایت نیستن میشه زد

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

واقعا عذرمیخوام ازتون ❤️‍🩹 متاسفانه خرافه، طرفدار زیاد داره  بی‌نهایت ازتون ممنونم ❤️🌸

جای من بودین چی من 8 ساله دارم با خیلی چیزا تو سایت مبارزه میکنم زیاد نشه من تنها در برابر این همه کاربر

کجا میخواین برین؟باشیم در خدمتتون😁 ولی جدی دمتون گرم با خرافات مبارزه میکنید. واقعا حوصله میخواد س ...

هستیم خدمتتون :) ❤️‍🩹

واقعاِ واقعا ممنونم ازتون که انقدر لطف دارین 

واقعا ممنونم ❤️🌸

فقط با فـال دعانویس طلسم جادو مبارزه کنین بقیه چیزا نه هر کس هم در این مورد ناراحت شد مشکلی نداره بع ...

چشم :) ❤️
واقعا ممنونم که انقدر لطف دارین و مهربون هستین 

ممنونم ❤️🌸

دم شما گرم😍💙

تاپیک اخرمو بخونین امروز چند تا تاپیک در همین مورد تا 22 صفحه رفته بود هیچ کس گزارش نزده بود تازه اخری گزارش زدن اونم فهمیدن طرف مرد هست با کاربری خانم امده

کجا میری گلم 

هرچی کاربر خوب و مفیده داره میره بمونین درکنار هم باشیم 

سایت باوجود شماها سایته 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
عزیزم متاسفانه اینجا خرافات  خیییلی رواج پدا کرده امثال شما هستن که میتونن کمرنگ کنن اثرش رو ...

امیدوارم بتونم لطف همه عزیزان رو جبران کنم ❤️

ممنونم ❤️🌹