2777
2789
عنوان

ببچهاااا اعصابم خورد شداهاا

95 بازدید | 13 پست

امروز مامان بزرگم میگفت یکی کمک نیاز داره منم ۱۰۰ تومن دادم به مامان بزرگم ک بده بهش بعد الان مامانم کلی دعوام کرده ‌‌که چرا دادی چیکار کنمم  ؟ یعنی  دارم دیوونه میشم ۱۰۰ تومن هم بابابزرگم بهم داده بود ۲۰۰ تومن داد من ۱۰۰ تومنش دادم بع ماما بزرگم ک کمک کنه الان مامانم داد و بیداد ک چرا دادی در  حدی ک نشستم گریه کردم دیووونه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته مگه به اون پول احتیاج داشتین خودتون ؟

نه نه ۱۷ سالمه اولن دوما مامانم میگه چرا دادی نمیخواستم بدی تو نمیخواد کمک کنی نمیدونم چشهه،همین جور فقط داره اعصابم رو خورد میکنه ک نشستم گریه میکنم از دستش

نه نه ۱۷ سالمه اولن دوما مامانم میگه چرا دادی نمیخواستم بدی تو نمیخواد کمک کنی نمیدونم چشهه،همین جور ...

خب ببین نذار جوری بشی که واسع هر خرجی بهشون جواب بدی.

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
خب عجیب شد!،، حالا اشکال نداره بیخیالش باش

مگه مامانم میزاره! فقط گیر میده ک چرا اینکارو کردی بخدا اگر خونه ما باشی متوجه میشی الان من تو اتاقمم این همینجوری داره قر میزنه ب جونم دیگه روانیم کردع

مگه مامانم میزاره! فقط گیر میده ک چرا اینکارو کردی بخدا اگر خونه ما باشی متوجه میشی الان من تو اتاقم ...

درک میکنم،،، اگه بتونی حرف بزنی حداقل دلیل رفتارش رو بدونی،، اگرم نشد بیخیالش  یه مدت غر غر میکنه تموم میشه

بهشت اجباری