2777
2789

بچه ها یه چیزی هم بود دلم نمی‌خواست بگم اما خب براتون میگم..من همونطور که گفتم از بچگی امام حسین رو دوست داشتم تقریبا سه چهار ساله بودم که خواب دیدم حضرت رقیه سر زانو نشسته گریه میکنه منم توی خواب کنارش بودم بهش دلداری میدادم😭بعد گفتن میخواد باباش بیاد،،بعد امام حسین اومد یعنی قشننننگگ بدون اینکه صورتش نورانی باشه دیدمش دیدم که لباس بلند مشکی بر تن داشت🥺❤و موهاش تا گردنش بلند بود اما چهره اش یادم نیست همین که امام حسین اومد روبه روم وایساد از خواب بلند شدم...هنوزم الان یادم میوفته بدنم میلرزه..من از همون بچگی عاشق امام حسین بودم الان دیگه بیشتر خداروشکر نشانه های اربابم تا الان که ۱۷ سالمه همراهمه🥺😭😭❤❤فقط دعا کنید مثل یه سال پیش عاشق امام حسین بمونم تا ابد 😍😍😍

عزیزم😢😢😢😢😢

ان شاالله هممون عاشق امام حسین بمونیم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایی بچه سه چهار ساله حضرت رقیه رو میشناختی؟ بعد درک میکردی...

اره میگم که تقریبا شایدم ۵ سالم بود اون موقع هیئت میرفتم همراه مامانم بعد اره عزیزم ۵ ساله های الان هم می‌فهمن همه چی😊 

خدایی بچه سه چهار ساله حضرت رقیه رو میشناختی؟ بعد درک میکردی...

من از همون بچگی واسه اهل بیت گریه میکردم بعد از همون یه عشق عجیبی نسبت به امام حسین در دلم به وجود اومد

چرا میگی ارباب ؟

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن