2777
2789
عنوان

مادرم منت داره ب جونم

189 بازدید | 7 پست

من ازدواج کردم و۶سال میگذره و یه دختر۴ساله دارم‌ مامانم فقط۴۸سالشه ویه خواهرمجرد۱۵ساله هم دارم اما مامانم توقع داره من بیام کارهاشوانجام بدم ظرفهاشوبشورم . عیدها که میشه میام کمک میدم و کل اشپزخونشو میشورم اما باز براش کم هست نمیدونم دیگه چی ازجونم میخاد خودم دارواعصاب میخورم خودم خونه زندگی دارم نمیدونم چرا اینجورع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نرو خب چراخودتو اذیت میکنی خب هرکی توقع ازت داره مگ باید کاری ک میخوادو انجام بدی هروقت توانشو ...

تاسوعاکه میشه دعادارن و حدود دو هزارنفرمهمون . این تاسوعا تستم مثبت شده بود فکرکردیم باردارم کارسنگین انجام ندادم حالا به طرفم اخم داره چرا چون پری شدم و باردار نبودم اما تستم مثبت شد دوتاهم مثبت شده بود

مادرته تعارف که نداری بگو هر وقت بتونم بهت کمک میدم 

توقع داره من بعد چندروز میام پیششون سرمیزنم همون موقع وایسم ظرفهای نهاروصبحانشونوبشورم . مثل الان داره ظرفهاشو میشوره واخم داره شدیییید  دلم میخاد همین الان برم خونم اه