پیازوروسرخ کن سیر هم رنده وسرخ کن بعد گوشت روپیله پیله کن (گوشت گوسفند)به پیاز داغ وسیر اضافه کن ادویه زردچوبه فلفل زنجبیل ومقداری آب زعفرون بهش بزن بعدامقداری رب گوجه بهش بزن با یه ته استکان آب اضافه کن تاکمی سرخ شود تمبرهندی که ازقبل توآب گرم حل کردی وهسته هاش رو درآوردید وازصافی ردکردی روبهش اضافه کن بزاردوتا قل بخورد بعدآب اضافه کن تا گوشت کاملا پخته شود بعدکه جاافتاد بامیه روکه ته آنها رودورچین کردی وشستید رویه تفت کوچولو بدید وبه خورشت اضافه کنید البته اینقدرپخته نشه که بامیه ها بافت شون روازدست بدن وله شونداونوقت ببینیدچه شود ....نوش جون تون
نکته مهم .....این خورشت خوشمزگی ش به سیر وفلفل ست
اگه به سیر حساسیت دارید ازپودر سیر استفاده کنید
ته بامیه رویه تکه جدانکنید دورچین کنید
فقطفقط تمرهندی استفاده کنید نه چیز دیگه....کم وزیاد ترش بودنش به ذائقه خودتون بستگی داره