2777
2789

پیازوروسرخ کن سیر هم رنده وسرخ کن بعد گوشت روپیله پیله کن (گوشت گوسفند)به پیاز داغ وسیر اضافه کن ادویه زردچوبه فلفل زنجبیل ومقداری آب زعفرون بهش بزن بعدامقداری رب گوجه بهش بزن با یه ته استکان آب اضافه کن تاکمی سرخ شود تمبرهندی که ازقبل توآب گرم حل کردی وهسته هاش رو درآوردید وازصافی ردکردی روبهش اضافه کن بزاردوتا قل بخورد بعدآب اضافه کن تا گوشت کاملا پخته شود بعدکه جاافتاد بامیه روکه ته آنها رودورچین کردی وشستید رویه تفت کوچولو بدید وبه خورشت اضافه کنید البته اینقدرپخته نشه که بامیه ها بافت شون روازدست بدن وله شونداونوقت ببینیدچه شود ....نوش جون تون 

نکته مهم .....این خورشت خوشمزگی ش به سیر وفلفل ست 

اگه به سیر حساسیت دارید ازپودر سیر استفاده کنید

ته بامیه رویه تکه جدانکنید دورچین کنید

فقطفقط تمرهندی استفاده کنید نه چیز دیگه....کم وزیاد ترش بودنش به ذائقه خودتون بستگی داره  

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز