2777
2789
عنوان

بچه ها آمار بهتره یا ریاضیات کاربردی

| مشاهده متن کامل بحث + 3016 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمار رشته خوبیه. ریاضی و شیمی هم بد نیستن. اگه یه دانشگاه خوب، علوم پایه خوبی بخونی راحت میتونی مهاجرت کنی.

بازار معماری تقریبا اشباع شده. از طرفی رشته عملیه و استاد و امکانات دانشگاه خیلی مهمه که به نظر من غیر انتفاعی و حتی آزاد، هیچکدوم رو ندارن.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
میگن شیمی اینجوری نیستش درسته ؟ میگن بازار کارش به نسبت علوم پایه ها خیلی بهتره  بعد ببخشید شم ...

شیمی هم وضعش همینه، مگر آزمایشگاه اشنا داشته باشی در طول تحصیل بری کارآموزی و کار یاد بگیری.

رشته‌ی من فیزیک بود عزیزم. ارشد فوتونیک خوندم، الان برای دکتری میخونم.

آمار رشته خوبیه. ریاضی و شیمی هم بد نیستن. اگه یه دانشگاه خوب، علوم پایه خوبی بخونی راحت میتونی مهاج ...

مرسی نظرتو گفتی بله معماری رشته ای که باید تو دوران تحصیل کاراموزی حتما بریم کلا تو دانشگاه مباحث عملی نمیگن دولتی هم همین طور ولی خوب دولتی بهتره ولی من دولتی تهران نمی تونم بخونم مهندسی باید برم شهرهای دیگه که خانواده اجازه نمیدن فقط علوم پایه دولتی می تونم بزنم 

شما رشته تون چیه ؟

اگه برگردی چه رشته ای می خونی؟  دولتی تو تهران می خونی  ببخشید زیاد سوال پرسیدم😅

نه عزیزم خواهش میکنم راحت باشید 

اگه برگردم معماری یا مهندسی شیمی یا عمران میخونم، من اون موقع شرایط آزاد رفتن رو نداشتم اما معماری آزاد رو دوست داشتم میتونستم و میخوندم یا گرافیک. 

در واقع آرزوی اصلی من خوندن پزشکی بود اونم به دلیل اینکه ما نظام قدیم بود (سال 97) و ممکن بود از 98 کنکور عوض بشه و... رفتم رشته ریاضی و کنکور ریاضی دادم تا بتونم راحت قبول بشم.