2777
2789

دوستان من اینم بگم اقدام به بارداری دارم ..من دو باره  که وقتی نزدیکی دارم اب منی که وارد واژن میشه بعد که میرم دستشویی خون میبینم ...بعد تا بحال هم اینطوری نبودم اما توی این دوباری که پشت سر هم نزدیکی داشتم به مدت ۴روز فاصله  خون دیدم.. بعد ۲۵همین ماه هم تاریخ پریودیمه به نظر شما دلیل این خون ها چیه ایا لانه گزینی هستش؟یا چی میتونه باشه

زمان عادل ترین قاضی دنیاس🤞🥂❤🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من لانه گزینی بود.

اتفاقا همین چند شب جلوتر خواب میدیم تو خونمون یک موشه دنبال موشه بودم واسش تله گذاشتم اما توی تله نیفتاد مامانم مادرشوهرم گفتن خواب موش ببینی یعنی بچه دار میشی اینطور واسم تعبیر کردن بعدشم که این اتفاق خون افتاد خیلی استرس دارم هووووف🥲

زمان عادل ترین قاضی دنیاس🤞🥂❤🤞