2777
2789
عنوان

از چندهفتگی ویار تهوع بارداری شروع میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید اینحا میگم. اول از همه بگم خودم نه ناخن نه مژه کاشتم و اهل اینکارا نیستم. ولی مخالف توهین به دیگرانم ..شما اگه قصد اطلاع رسانی دارید به سادگی میتونید بگید اینکار حرامه و نماز رو باطل میکنه، نه اینکه با فرافکنی و کپی متن های اغراق آمیز بی سروته و توهین آمیز پست بزارید. تو قسمتی از متن تاپیک گفتید هدف دشمن به لجن کشید زنان است یعنی زنی که ناخن کاشته لجنه؟؟؟ مطمئن باشید با این ادبیات زشت نه تنها کسی جذب تون نمیشه بلکه دافعه هم ایجاد میکنید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزیزم ببخشید اینحا میگم. اول از همه بگم خودم نه ناخن نه مژه کاشتم و اهل اینکارا نیستم. ولی مخالف توه ...

بله کپی بود تو پیجای امر به معروف ولی به نظرتون جز اینه من نزدیکترین اطرافیانم همین ریز ریز به همین لفظی که میگن کشیده شدن همین اشکال نداره خدا به دلمون نگاه میکنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌
بله کپی بود تو پیجای امر به معروف ولی به نظرتون جز اینه من نزدیکترین اطرافیانم همین ریز ریز به همین ...

منم مخالف زنای عملی و آرایش اغراق آمیز و به اصطلاح پلنگ هستم .و خودم هم اهل اینکارا نیستم. به قول خودتون خدا عاقبت همه رو بخیر کنه من کسی رو قصاوت نمیکنم خدا خودش بهتر میدونه کی خوبه کی بد 🌱

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم مخالف زنای عملی و آرایش اغراق آمیز و به اصطلاح پلنگ هستم .و خودم هم اهل اینکارا نیستم. به قول خو ...

بله قطعا خدا بهتر میدونه من تو اون تاپیک هم نگفتم من جز کسانی هستم که خوبم

من واقعیت گفتم

مثل اینکه واقعیت تو جامعه ما گفتن نداره ولی میومدم دوتا فحش به فامیلای شوهرم میدادم همه کف میزدن برام اون موقع هم هیچکس نمیگفت شاید اونا خوبن مثلا تو عروس رفتارت اشتباه است

مهربان جان ساک بارداریم توی هفته هفتم خالیه و بارداریم پوچه. باید برم سقط کنم 😔😔😔

خدا بهت صبر و قدرت بده

حتما خیره عزیزم منم این دوران گذروندم 

ان شاالله به زودی دامنت دوباره سبز بشه

خدا بهت صبر و قدرت بده حتما خیره عزیزم منم این دوران گذروندم  ان شاالله به زودی دامنت دو ...

قربونت برم عزیزم البته هنوز که دکترم دستور سقط نداده حالا صبر می کنم تا ده روز دیگه سونوی کنترل مجدد دارم خدار‌و چه دیدی شایدم دیده شد... خیلیا رو دیدم توی نی نی سایت اینجوری بودن و بعد جنین دیده شده. هر چی خدا خواست من راضیم 😔

قربونت برم عزیزم البته هنوز که دکترم دستور سقط نداده حالا صبر می کنم تا ده روز دیگه سونوی کنترل مجدد ...

پس خوبه

امید به خدا خدابزرگه هرچی خیرته اتفاق بی افته🤲🏻