2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چلو گوشت چجوری میپزی

گوشت رو با پیاز تفت میدم رب وارد چوبه دارچین پودر هل نمک میزنم سرخ که شد روش آب میریز میزارم با حرارات پایین میپزه واسه برنجم زرشک وزعفران آماده میکنم

منم همینطوره وقتی نیست میپزم الانم بخاطر اون و پسرم کباب تابه ای گذاشتم خودمم نمیخورم،🥴

خونه نیس من حس غذا خوردن ندارم تنهایی هیچی نمیتونم بخورم کلا دستو پام نمیره سمت غذا

[QUOTE=248369764]اره عزیزم باید زیاد بزارم واسه شبم بمونه منطقی هم همینه من مجردم اما درکتون می کنم ...

بخدا هم کار های خونه میمونه هم بچه ازیه طرف گریه ادم دشیمون میشه چرا ازدواج کردم

خونه نیس من حس غذا خوردن ندارم تنهایی هیچی نمیتونم بخورم کلا دستو پام نمیره سمت غذا

منم قبلا اینجوری بودم از بس ایراد گرفت دیگه خونه نباشه هر چی بخام میپزم ماهی و غذای گیاهی ،🤪

...یک عدد آدم...