شیاف دیروز استفاده کرده ، الان هر کاری میکنیم راضی نمیشه دوباره استفاده کنه ،۴ سالشه ،پاشویه هم فایده نداره
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
خب ببرینش دکتر خطرناکه تب شربت استامینو فن هم خوبه
بردیم بتامتازون زده و شربت استامینوفن هم داده ولی تبش پایین نمیاد
این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشمهای تو به جای دستهای تومن به دست تو آب میدهم تو به چشم من آبرو بده! من به چشمهای بی قرار توقول میدهم ریشه های ما به آبشاخههای ما به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم قیصر امین پور
من یه مادرم ، یه مادری که سعی داره اول مادر خوبی برای بچه هاش و دوم دوست خوبی برای اونها باشه امیدوارم همه اونهایی که مادرن لیاقت مادر بودن رو داشته باشن و همه اونهایی که لیاقت مادر شدن دارن، مادر بشن 💜 خودت رو دوست داشته باش رفیق 🙃 یادته کلاس اول که بودی از املا میترسیدی؟ نگذشت؟ رد نشد؟يادته واسه ریاضی راهنمایی ترس داشتی؟ الان چی؟ اصلا یادت میاد امتحانش رو؟یادته واسه امتحان نهاییهای دبیرستان تا صبح بیدار موندی؟! یادته واسه کنکور چه روزا و شبایی رو با استرس و نگرانی گذروندی؟!ولی الان چی؟ یه لحظه از اون استرسها موند؟ تموم نشدن؟!نمیدونم الان تو چه مرحلهای هستی و داری چه فشاری رو تحمل میکنی ولی همش رد میشه...الکی خودتو اذیت نکن رفیقو به خودت استرس نده!
سعی کن شیافو بزاری هر ۴ساعت..خیلی خوبه استامینوفن بده.
شیافو نمیذاره اصلا ، دیروزم برد تو دستشویی گذاشت ، استامینوفن میدیم فایده نداره ، لعنت ب کرونا فقط