2777
2789
عنوان

کی با یدونه فولیکول باردار شده

80 بازدید | 9 پست

سلام خانما من مشکل تنبلی تخمدان داشتم و لتروزل و متفورمین یک‌دوره شبی یک عدد مصرف کردم روز ۱۲رفتم سونو یدونه فولیکول غالب ۱۹داشتم بنظرتون باردار میشم این ماه ؟

همسرم ازمایش دادن و مشکلی نداشتن

فقط خدا بخواد همین وبس اگه بگم بادوتا فولیکول عالی نشدم باور میکنی حتی باامپولhcgحتی شوهرم عمل کرده ونتیجه عملش خوب بوده از یک ۹ایی به بعد میفهمی به هیچ عنوان نمیتونی کاری کنی تا خدا نخواد

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله احتمال باردار شدنت زیاده

باور کن انقد ماه های پیش یه خودم تلقین کردم باردارم که دیگ خسته شدم البته تقصیر دکتر قبلیم بود میدونست تنبلی دارم بهم ال دی داد که تخمدانم تحریک بشه اما اصلا اثر نداشت این بار روز اخری که لتروزول خوردم پهلو درد شدید سمت چپ گرفتم و یه شبم سمت راست رفتم سونو گف تخمدان چپت فولیکول غالب داره هربار شوهرم دلشو الکی صابون میزنه و بعدش ناراحت میشه هر چند دوماه بیشتر اقدام نداشتیم یه ماه با ال دی این ماهم با لتروزول

باور کن انقد ماه های پیش یه خودم تلقین کردم باردارم که دیگ خسته شدم البته تقصیر دکتر قبلیم بود میدون ...

اشکال نداره،زود نا امید نشو.

منم همین مشکل را داشتم.

امیدت به خدا باشه.

یک وقت دیدی دو سه سال هم طول کشید ولی نا امید نشو.

منم با فولیکول ۱۹ باردار شدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم