2777
2789
عنوان

سقط جنین بخاطر توقف رشد 😢

578 بازدید | 15 پست

هشت هفتگی سونو دادم ساک بارداری پنج هفته بود بدون کیسه زرده و جنین 

دارم سقط میکنم اگه کسی تجربه و اطلاعات داره چکار کنم راحت تر انجام بشه تو خونه ممنون میشم راهنمایی کنه 

لکه بینی هم داشتم که با قطع شیاف تبدیل به خونریزی شده😢

راهنماییی اونم اینجا!!

دوست عزیز با پزشک مشورت کنید لطفا...

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهت دارو نداد یه جور قرص میدن یا باید زیر زبون بزاری یا فکر کنم واژینال استفاده کنی من خواهرم به همین دلیل شما با قرص توی خونه سقط کرد دو سه ساعت درد شدید داشت بعدم دفع شد تا چند روز هم خونریزی داشت البته تا چند دوره پری می‌گفت لخته دفع می‌کرده 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

شوهر منم میخواد سقط کنم😔💔 جنین تشکیل نشده فقط ساک خالیه، نمیدونم چکار کنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

راهنماییی اونم اینجا!! دوست عزیز با پزشک مشورت کنید لطفا...

دکترم گفت برو خونه تا بیفته نیفتاد بیا دکتر دوباره من راهکار محلی و خونگی میخواستم کارم ب دکتر نکشه باز

خب میشه ب زودی ب امید خدا من دوهفته اختلاف داشت

من اصلا با برنامه ریزی اقدام نکردم اصلا قصد نداشتیم بچه دار بشیم خودم دوتا بچه دارم شوهرمم یه دختر از زن سابقش داره میگه بچه نمیخوام دوراهی بدیه، اونقدر منو ترسوندن دوستام از اینکه خدا عذاب میکنه و اینا سه شبه خواب به چشمم نیومده شوهرمم قهر کرده رفته من خونه مامانمم 😞گفت بنداز بچه نمیخوام

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من اصلا با برنامه ریزی اقدام نکردم اصلا قصد نداشتیم بچه دار بشیم خودم دوتا بچه دارم شوهرمم یه دختر ا ...

خدا رو شکر دوتا داری مهم همسرته با هم صحبت کنید تا قلب تشکیل نشده با هم توافق کنید زندگیتون رو هم حفظ کنید عزیزم

خدا رو شکر دوتا داری مهم همسرته با هم صحبت کنید تا قلب تشکیل نشده با هم توافق کنید زندگیتون رو هم حف ...

ممنون از راهنماییت⁦🙏🏻⁩🌺

من اصلا با برنامه ریزی اقدام نکردم اصلا قصد نداشتیم بچه دار بشیم خودم دوتا بچه دارم شوهرمم یه دختر ا ...

شاید بگی ربطی نداره به تو ولی من حرف دلمو میزنم عزیزم اشتباه نکن سقط گناهه توی هر هفته و ماهی انجام بدی گناه کردی خواه قلب داشته باشه یا نه اگه سرچ کنی تو اینترنت در موردش نوشته مخصوصاً توی ماه محرم گناهش بیشتره انشاالله خدا هم به خودت کمک کنه هم همسرت کوتاه بیاد 

شاید بگی ربطی نداره به تو ولی من حرف دلمو میزنم عزیزم اشتباه نکن سقط گناهه توی هر هفته و ماهی انجام ...

نه نمیگم‌ به تو ربطی نداره، ممنون نظرتو بهم گفتی، من خودمم دو دلم شوهرم باهام حرف نمیزنه منو فشار قرار داده سقط کنم اما از خدا میترسم😔 سه شبه خواب نداشتم

نه نمیگم‌ به تو ربطی نداره، ممنون نظرتو بهم گفتی، من خودمم دو دلم شوهرم باهام حرف نمیزنه منو فشار قر ...

عزیزم می‌دونم سخته مخصوصاً که همسرت همراهیت نمیکنه ولی تا میتونی پافشاری کن   سقط نکن اون الان بخشی از وجودته ما خانما به محض اینکه میفهمیم بارداریم بهش دل می‌بندیم فقط دعا کن خدا مهرشو به دل همسرت هم بندازه از این فکر بیرون بیاد