2777
2789

زیست رو که باید کتابو بخونم...

ریاضی ک هیچ...

واسه شیمی و فیزیک ، که کتاب مطالبش کامل نیست و ناقصه ،،

میشه فقط درسنامه رو خوند؟

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

منک برا زیست درسنامه خیلی سبز و خوندم اصلا کتاب و نخوندم خیلی راحت تستاش و زدم

برای فیزیکم هیچی از درس دادن معلمم نمیفهمم بعد دوستامم نمیفهمن اونا درسنامه رو خوندن گفتن خیلی خوب تست میزنن من هنو شروع نکردم

متن شیمی و فیزیک رو هم حتما بخون تمرین دوره ای هاشم حل کن ازشون سول میدن 

یا از نکته سوالا یا گاهی یک یون یا ..... تو تمرین دوره ای شیمی معرفی میشه مهمه

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متن شیمی و فیزیک رو هم حتما بخون تمرین دوره ای هاشم حل کن ازشون سول میدن  یا از نکته سوالا یا ...

اخه ناقصه خیلی..مخصوصا شیمی

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 
شیمی چی؟

شیمی جزوه معلمم و خوبه همونو میخوندم ولی تست نمیتونستم بزنم  در حد همون امتحانا که نمرم ۱۹.۲۰شه بلد بودم فقط 

یه منبع خوب پیدا کنم برا ریاضی و شیمی درسنامه رو میخونم

اخه ناقصه خیلی..مخصوصا شیمی

شما وقتی جزوه یا درسنامه شیمی خوندی فول شدی 

یسری نکات رو حاشیه کتاب درسیت بنویس 

یسری تعریف های کتابم یاد بگیر

شبای قبل آزمون حتما متن کتاب رو بخون هم خلاصه و جمع و جوره هم یه مرور خوبه 

تمریناشم سخت نیستن ولی مثلا :

کانون: چند مورد درست است؟

یکی از گذینه ها پرسیده : رنگ گل تو پی اچ ۸ قرمز است

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
شیمی جزوه معلمم و خوبه همونو میخوندم ولی تست نمیتونستم بزنم   در حد همون امتحانا که نمرم ۱۹.۲۰ ...

شیمی تعریف مبتکران رو زیاد میدن ولی من نداشتم تاحالا

از نظر تستاش یا درسنامه میگن خوبه؟

نمیدونم والا 

یه دوستی داشتم شیمی گاج نقره ای داشت تو کانون ۹۰میزد

یه عده ای از خیلی سبز خیلی راضی بودن

یه عده زیادی میگن مبتکران

از نظر تستاش یا درسنامه میگن خوبه؟

تو پیج رتبه برتر ها بگرد معمولا کتابای خوب رو معرفی میکنن

اوووو چه خوب دستت درد نکنه گلم واسه ریاضی چی پیشنهاد میکنی

البته این خودش مخ شیمی بود نکه فکر کنی کتاب براش معجزه کرده 

همشون رو بررسی کن ببین با کدومش راحت تری