2777
2789

میرم دهم 

در طول سال میگفتم قطعا میرم تجربی 

ولی الان بین تجربی و ریاضی گیر کردم واقعا 🥲

درس خوندنمم اینطوریه که اگه بخوام خیییلی میخونم 

و علوم بیشتر دوست دارم و برام راحت تره راستش... ولی ریاضی هم راحته برام 

برای هدایت تحصیلی همه رو آوردم و همشون اولویت الف هستن رشته های نظری

الان برای این بین دو راهیم چون که متقاضی تجربی خییییلییییی زیاده و قطعا تا چند سال اینده بازار کارش اشباع میشه ولی ریاضی برعکس 

و یه سوال دیگه 

میتونم برای دهم برم ریاضی و اگه خوب نبود برم تغییر رشته بدم به تجربی برای کلاس یازدهم؟ 

یا باید دوباره از دهم بخونم تجربی؟

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜

عزیزم کی گفته تجربی آسون تر از ریاضیه؟

هیچکدوم رو پیشنهاد نمی‌کنم.

شاید ادبیات.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

و بخش دوّم سؤالت،

بله باید از دهم بخونی، از اوّل.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کی گفته تجربی آسون تر از ریاضیه؟ هیچکدوم رو پیشنهاد نمی‌کنم. شاید ادبیات.

نه منظورم این نبود

خودم بیشتر به علوم علاقه دارم و راحته برام

من یک INFP هستم     تو رگام آهنگ جریان داره🎶☁️  ستاره ها تو تاریک ترین نقطه شب بیشتر می‌درخشن🌌               دیدن خوشحالی ادما برام لذت بخشه💜

ریاضی تاابد تو این مملکت بازار کار نداره خیالت راحت.من خودم ارشد مهندسی دارم.فقط تجربی

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
و بخش دوّم سؤالت، بله باید از دهم بخونی، از اوّل.

واقعا؟

وای

سلام 

۱.تا جایی من میدونم آره میتونی دهم بری ریاضی بعد نظرت عوض شد بری تجربی و ادامه بدی نه اینکه دوباره دهم رو بخونی

۲.ببییین برای انتخاب رشته بین این دوتا ب اینکه اشباع شدن یا ن کاری نداشته باش برو ببین کسی که میره رشته ریاضی بعدش چه رشته هایی میتونه دانشگاه بخونه و شغلش چی میشه. برای تجربی هم همینطور.مثلا تو فرضا عاشق محیط بیمارستان و پرستاری هستی خب قطعا باید بری تجربی

۳.تیپ شخصیتیت هم خب کمکت میکنه تو انتخاب رشته

۴.حتماااا ی نگاهی به هنرستان ها هم بکن رشته های خوبی دارن اکثرا

ریاضی فقط مفهومی و فرمول داره . انسانی فقط خفظی . تجربی هر دو . حالا دیگه خودت ببین کدوم بهتره 

من ریاضی بودم از همه چی راضی بودم جز هندسه و گسسته و آمار اه. بقیه درسا مثل تجربی بود فقط زیست نداشت . بنابر این میگم کاش میرفتم تجربی اون موقع نمیدونستم هندسه و آمار چقدر مزخرفه 🙂😂 

تغییر رشته هم میتونی بدی لازم نیست از اول بخونی

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
میتونی ریلضی بری و برای یازدهم میشه تغیر رشته بدی

پس میتونم؟

خوبه 

اخه یه کاربر دیگه گفت نمیشه

ریاضی تاابد تو این مملکت بازار کار نداره خیالت راحت.من خودم ارشد مهندسی دارم.فقط تجربی

کی همچین چیزی گفته؟ رشته ای ک تو دانشگاه میخونی و مهارتت مهمه ن صرفا ریااااضی 

مثلا بله مهندسی پزشکی اینجا کار نداره ولی مهندسی معماری که مسلط باشه و با نرم افزار هم کارش خوب باشه واسش کار هست خوبم هست 

نه منظورم این نبود خودم بیشتر به علوم علاقه دارم و راحته برام

چیزی که از علوم توی نهم نشون میدن

۳۶۰ درجه فرق داره با زیست دبیرستان.
سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری.

ارمیییییی

ببین عزیزم خودم تجربی ام

اگر هم یادگیری و حفظیاتت خوبه هر دو رو میتونی بری

خودم اگه برمیگشتم میرفتم ریاضی

تجربی از زیستش خوشم نمیاد ولی عاشق فیزیک و ریاضی و شیمی ام

راجب سوال دومت چیزی نمیدونم:)