2777
2789
عنوان

ماجرای من و دوستم...

568 بازدید | 24 پست

تو دوران دبیرستان من دوتا دوست داشتم ..

هردوتاشونم به اندازه دوست داشتم

یکیشون خیلی خوب بود اون یکی هم خوب بود ولی رفتارش سرد بود با ما

یه رفیق فابریک داشت با اینکه چند بارم باش کات کرد ولی بازم برگشت باز باش فاب شد خیلی دوسش داره

ولی رابطش با ما سرد بود مخصوصا من حس میکردم انگار موقع نیازش یادش ب من میاد

شاید اگ یه هفته میگذشت خبری نمیگرف ازم درصورتی که ۲۴ ساعت ان بود و با فابریکش چت میکرد همینم که میگفتم من این سردیو دوس ندارم کات کنیم میگف نه درست میشم بعد فرداش پیام میداد باز میشد همون دختر سابق..

خلاصه منم باش کات کردم

توی این مدت حتی یه پیامم نداد 

اون یکی دوستمم زنگ زده بش دخترخالش گفته بود پیشش نیسیم بش میگیم زنگت بزنه.. اون حرف همانا و زنگ زدن هم همان

رفیق فاب دوستم تو دبیرستانی که ماهستیم نیس

حالا میخواستم اینو بهتون بگم و ازتون مشورت بگیرم

چون واقعا موندم چکار کنم

اون یکی دوستم که گفتم خیلی خوبه با من دوسته و رابطشو با دوست سردم تمون نکرده باهم خوبن هرچند بی خبر همن

ولی من با دوست سردم کات کردم

حالا پاییز که باید بریم سرکلاسامون من میخوام باهمون دوستم ک گفتم خیلی خوبه باشم از طرفی اونم با دوستی ک باش کات کردمم با این دوستم میاد 

من دوستی ک باش کات کردمو هنوزم دوست دارم ولی بخاطر اعمالش نمیتونم تحملش کنم که باش باشم از طرفیم نمیتونم دوست خوبمو بزنم کنار و تنها میشم ولی خب اگ باش باشم اونم با دوستم میاد بیرون و باز ما رومون ب هم میفته  و من اینو نمیخوام..

واقعا نمیدونم چیکار کنم اصلا انگار اون یکی دوستم بین ما گیر افتاده.. به نظرتون مدرسه باز شد چیکار کنم؟؟😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر 

من دارم واقعیتو میگم که شما کمکم کنید اونوقت چیز دیگه ای میبافید؟؟

چرا باید برای کسایی که توی واقعیت نمیشناسمشون دروغ سر هم کنم؟؟؟

چه نفعی به حالم داره؟

خوبه ادم یکم واقع بین باشه..

چرا اینقدر درگیر دوستاتی؟ البته طبیعیه تو فضای مدرسه و اینا ولی بازم بخاطر سرد بودن یکی با خودت باهاش قهر نکن توی دوست موندن با بقیه یه عالمه فایده هست که تو قهرشون نیست همون اندازه که برات وقت میذارن براشون وقت بذار ولی با کسی قهر نکن

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
چقد مث من با یکی از دوستام شد داستانتون:)) بنظرم با همون دوست سردت درحد همکلاسی دوست باش تا اذیت نش ...

خب اگه با اون در حد همکلاسی باشم اون یکی دوستم باش صمیمیه و باهاش بیرون میاد منم با همون دوستم بیرون میرم اونوقت با اونی ک کات کردم چه بخوام چه نخوام رومون بهم باز میشه اینو چکار کنم