2777
2789
عنوان

بچه های همسایمون

185 بازدید | 12 پست

سلام 

با همسایمون خیلی صمیمی شدم 

عصرا میایم تو حیات میشینیم 

خودم یه پسر ۴ ساله دارم خیلی با بچه هاش سرگرم میشه و بازی میکنن ولی بچه هاش جیغ جیغو هستن باهم دعوا میکنن به نظرتون برا بچم مفیده این ارتباط یا نه . 

اینم بگم بچم تو خونه خیلی تنهاست و همبازیش منم . 

حیاط: فضای بیرونی خانه

حیات: زندگی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلی هم مفید منم ی دختر چهارساله دارم و راجع ب همه چی با مشاور مشورت میکنم بهم گفتن حتما هرروز ببرش پارک بزار با بچههای دیگه در ارتباط باشه و تا وقتی بهش اسیبی وارد نشده وارد رواببطشون نشو بوه ها دعوا کنن بدوعم بازی کنن قهر کنن بزار ببینه واسه رشد تکامل رابطه احتماعیش خیلی مفید 

بله خیلی هم مفید منم ی دختر چهارساله دارم و راجع ب همه چی با مشاور مشورت میکنم بهم گفتن حتما هرروز ب ...

مرسی که انقد خوب راهنمایی کردین 

منظورم اینه اینم لجباز نمیشه وقتی با اینا باشه 

بالاخره یه روز میره مهد و مدرسه و اونجا با همه جور بچه ای رو به رو میشه...بهتره مهارت‌های اجتماعی رو یاد بگیره...ولی تو خونه همش براش توضیح بدین چه کاری درسته چه کاری اشتباه

مرسی که انقد خوب راهنمایی کردین  منظورم اینه اینم لجباز نمیشه وقتی با اینا باشه

شاید اولاش یکم تقلید کنه ولی تو خونه مثلا شب موقع خوواب غیرمستقیم بهش بگو لجبازی کار درستی نیست مثلا قصه تعریف کن ک ی دختر بچه ای بوده لجبازی میکرده اطرافیانش دیگه دوستش نداشتن و...این مدلی 

بزار ببینه و بفهمه ولی غیرمستقیم اموزش بده ک کار اشتباهیه چون ما تا همیشه نمیتونیم بچه هارو از این موقعیت و رفتارا این تیپ ادما دور کنیم باید ببینن ولی متوجه بد و خوبم بشن