2777
2789
عنوان

نکاتی راجب خوابگاه دانشجویی اگه میدونیدبگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 109 پست
سالی که من رفتم خوابگاه یه چمدان بزرگ یک بسته بزرگ روتختی و رختخواب(اشتباه کردم بردم) یه کوله پشت ...

اووووه 2 ماه :/ ... چرا اشتبا کردی ؟

انچه تو گنجش توهم می کنی،زان توهم گنج را گم می کنی
3دست لباس راحتی کافیه ؟ یه لیست وسایل واسه خودم نوشتم همش میگم چجوری اینا رو تو یه چمدون جا کنم؟خخخ ...

واجبات رو بردار چیزایی که از مغازه اونجا میشه گرفت رو نبر و اگه خوابگاهتون امن هست وقتایی که تعطیلاته میای خونه اونارو جا بذار با خودت برنگردون خونه اون مدت که خوابگاهی مشخص میشه امنیتش چجوریه اگه یسری وسایلتون دزدیده شد چند بار امن نیستـ

مال ما دولتیه لباسشویی داشت امنیتشم خوب بود به جز چند باری که روپوش یا قاشق چنگال یا ظرف چند نفر رو دزدیدن

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووه 2 ماه :/ ... چرا اشتبا کردی ؟

همه یه تشک و پتو و بالشت عادی آورده بودن

تخت خوابگاه هم پتانسیل اون روتختی خوشگل رو نداشت😅

همون روزهای اول هم یکی چایی ریخت روش و با مشقت شستیمش

ولی پتوی عادی راحت شسته میشه

راستی تشت یادت نره ببری

3دست لباس راحتی کافیه ؟ یه لیست وسایل واسه خودم نوشتم همش میگم چجوری اینا رو تو یه چمدون جا کنم؟خخخ ...

اره سه دست خوبه👌

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

حتما حتما اینایی ک میگم داشته باش ست کامل حموم اعم از کیسه و لیف پ اینا مایع ظرفشویی پودر لباسشویی رو تختی و بالشت و پتو دمپایی برای حموم و دستشویی یسری خشکبار و خوراکی مثل خرما حتما ببر که با بچه های اتاق شیر کنی چون دفعه اول ک رفتم همه یسری چیزارو عمومی کردن ک خیلی خوب بود..دستمال توالت و دستمال معمولی تی بگ وشکر اینا نمک فلفل لیوان چنتا قاشق و چنگال چاقو لیوان تشت برای حموم اینایی ک میگم همشون نیازم شده..

مرسی 🌺 جلو بچه ها درس نخونیم.چرااا

توی فضای کتابخونه و سالن مطالعه راحت‌تر هستید و برچسب خرخون و...هم بهتون نمیخوره

و مجبور نمیشد کل وقتتون رو برای رفع اشکالات دوستان صرف کنید😅 اون هم اشکالات بی‌پایان

کلی میگم حداقل دو سه دست لباس خونگی ببرین چون فرصت نمیشع بعضی وقتا زود زود لباسارو شست 

مانتو و شلوارم ترجیحا چیزایی ببرین ک هم دانشگاه بشه پوشید هم بیرون ولی معمولا هر چقدر مانتو ببری بازم کم میاری 😂

لوازم ارایشی و بهداشتی کامل ببرین 

ظرف و ظروف بشقاب قاشق لیوان چنگال چاقو به علاوه یه قابلمه 

گیره لباس

تشت 

قرص و دواهایی ک احساس میکنین لازم میشه 

مقنعه دو سه تا ببرین 

اگ اتو میتونین ببرین ببرین چون اتوی خوابگاه همیشه در دسترس نیس 

شوینده مثل پودر و اینام ببرین

اگ جا ندارین یسری چیزا مثل مواد خوراکی رو بزارین همونجا بخرین 

نپتون همراتون باشه 

یه دستمال برا گردگیری اول خوابگاه پر خاکه 

غذای حاضری برای روزای اول

ملافه و بالش و پتو 

یه ساکم حتما داشته باشین برا وقتایی ک برمیگردین چمدونو نکشید دنبال خودتون 

لپ تاپک احتمالش هس لازمتون بشه 

دو سه تا قفل کوچیکم با خودتون ببرین

موقع بردن لباسم حتما ب وضعیت هوایی شهر مقصد توجه کنین

تمام😂💔

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤