2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ناراحت شدم درکت میکنم. سخته واقعا

خیلی سخت بود چندماه درگیر بودم چقدر شد؟؟؟؟ من ۱۵ تخمک   ۷ فریز    ۶انتقال    ۳۵۰۰تعیین جنسیت  ۳تومن داروها   ۳تومن سونو ویزیت  دیگه ۳۵ شد   الانم هیچی به هیچی  دوباره رسیدم اوله خط  بیمه کجایی؟؟؟  کاش بیمه بهمون بده 

شکوهنده جان  مال منم سه روزه بود  گریدش هم b بود .رحمم هم هیچ مشکلی نداشت.

من نمیدونم گریدش چی بود منم مشکلی نداشتم یه دختر داشتم البته پلی کیستیکم اونو با قرص و آمپول حانله شدم  ولی رحمم مشکلی نداشت   یکی از دوتا هم نگرفت خوشحال بشیم  من روز دهم بیبی زدم منفی شصتم خبردار شد دویدم آزمایش دادم منفی گفتن از روز ۷مشخص میشه اگه بخواد بشه حداقل مشکوک میزنه  ما که شانس نداشتیم روز ۱۷ رفتم دادم یک دهم منفی

شکوهنده جان  مال منم سه روزه بود  گریدش هم b بود .رحمم هم هیچ مشکلی نداشت.

آجی حالا امیدی هم ندارم مثلا بخوام پول دوباره خرج کنم با این وصعیت فک نکنم بگیره حالا مشکل چی بوده خدا میدونه ولی مثلا برم دوباره این راهه سخت و دوباره چندتا ۳روزه بشه چه فایده وقتی رحمم نگیره یا کیفیتش پایین باشه

بیمه بهم نمیده میگن چون نازایی نیست وفقط تعسین جنسیته تعلق نمیگیره بیمه

ان شاالله برات بگیره   استراحت کن  من اگه پولشم داشته باشم دوباره فکر تخمک کشی رو که میکنم تنم میلرزه  دکترمم بد نبود ولی بازم کامل ازش راصی نبودم چون تعیین جنسیت بود همش مسخره بتزی در می آورد انگاری خیلی دلسوزم نبود  نمیدونم چرا اینقدر جنین پسر کم تشکیل میشه مال من اینطوریه  یا برا همه همینه؟