2777
2789

من هشت روز مونده به پریودم. این ماه اقدام داشتم . کمرم خیلی درد داره زیر دلم هم درد میکنه. کی برم تست بارداری بدم؟ 

اینا علائمشه؟ کسی تجربه داره؟

ان شاالله که بارداری 

والا منم همین علائم رو داشتم ولی متاسفانه پریود شدم و خیلی بد بهم ریختم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ازمایش خون نیاز به عقب انداختن نداره.هروزی از سیکلت بری اگه باردار باشی ولقاح انجام شده باشه جواب میده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ان شاالله که بارداری  والا منم همین علائم رو داشتم ولی متاسفانه پریود شدم و خیلی بد بهم ریختم. ...

ای بابا. منم بیشتر ناراحتم چون حس شدیدی بهم میگه نباید دلمو خوش کنم

برای ازمایش خون نیاز به عقب انداختن نداره.هروزی از سیکلت بری اگه باردار باشی ولقاح انجام شده باشه جو ...

شما تجربشو داری؟ هزینش زیاده و میترسم زود برم منفی کاذب بده

شما تجربشو داری؟ هزینش زیاده و میترسم زود برم منفی کاذب بده

نه تجربه ندارم فقط چون خودم ماما هستم طبق کارم گفتم. این علایم هم شبیه بارداریه هم چون نزدیک پریودته ممکنه ازون باشه.قیمتاشو نمیدونم فقط میدونم بتا رو هروقت بری جواب میده

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
نه تجربه ندارم فقط ماما هستم طبق کارم گفتم. این علایم هم شبیه باردادی هم چون نزدیک پریودته ممکنه ازو ...

برم آزمایشگاه بگم تست بتای بارداری میخوام؟ bhcg اسمشه؟

ای بابا. منم بیشتر ناراحتم چون حس شدیدی بهم میگه نباید دلمو خوش کنم

اره بنظرم بیخیال باش تا سر موعدت.و اصلا منتظرش نباش. 

توکل به خدا. بسپار به خودش

ان شاالله که بارداری 🌿

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
برم آزمایشگاه بگم تست بتای بارداری میخوام؟ bhcg اسمشه؟

بله

اره بنظرم بیخیال باش تا سر موعدت.و اصلا منتظرش نباش.  توکل به خدا. بسپار به خودش ان شاالله که ...

درد دارم تو جا افتادم. بیخیالی سخته.

مرسی عزیزم. انشاالله شما زودتر مامان بشی♥️

مرسی از راهنماییتون.  میگم خیلی میترسم زود رفته باشم منفی نشون بده. مطمئنید روز بیستم سیکل ...

اره. ولی اگه شک داری زنگ بزن ازمایشگاهم بپرس

ولی بتا نیاز به عقب انداختن نداره