2777
2789
عنوان

دخترای جاریم فضولند

462 بازدید | 35 پست

فامیل شوهرم که البته فامیل خودمم میشن جدیدا خیلی فضولی میکنن تو کار دختر دومم.دختر دومم پاییز امسال ۱۵ سالش میشه یه دختر بزرگترم دارم.به اون کاری ندارن ولی خیلی تو کار دومی ان.دخترای جاریم از همه بدترن.اخلاق شون خیلی خوبه خیلی تحویل میگیرن شوخ طبعن ولی فضولند.الان نمونه هاشو میگم.مثلا همش سر تا پاشو نگاه میکنن میبینن چی پوشیده چی نپوشیده.یه کم بی حال باشه هی می پرسن ازش چته.دم به دقیقه میگن وای لاغر شده ضعیف شده یا خونه خواهرم(من و خواهرم جاری هستیم)مهمون بودیم میگفتن اِ ببین اندازه مرغ غذا میخوره آخر بار یکی شون گفت مرغه بشقاب تو بده من یا می گفتن ما اندازه تو بودیم خیلی اشتها داشتیم.یکی دیگش این که همیشه ازش می پرسن چه رشته ای میخوای بخونی نمره ریاضیت چقده باورتون میشه این دو تا سوالو همیشه می پرسن.

‌                                                                                         

می تونم بفهمم دوست ندارن دخترم شغل یا کار خوبی داشته باشه چند بار گفت میخوام ریاضی بخونم رفته بودن پرس و جو کرده بودند ببینن رشته خوب و پر درآمدیه یا نه حتی توی یه دبیرستان پرسیده بودن خودشون بهم گفتن پرسیدن.اینم بگم ما توی فامیل شوهرم حتی یه زن یا دختر هم کار نداره کار که ندارن تحصیلات هم ندارن یعنی اکثرشون حتی کنکور ندادن بعد هر کی شغل داشته باشه میگن شانس داره خوش شانسه خدا براش خواست.در ضمن بین مردها هم فقط دو نفر کار دولتی دارن یکی برادرشوهرم یکی پسرخواهرشوهر بزرگم.

‌                                                                                         

می تونم بفهمم دوست ندارن دخترم شغل یا کار خوبی داشته باشه چند بار گفت میخوام ریاضی بخونم رفته بودن پ ...

در ضمن کارنامه ی امسال دخترمو دیدن چون معدلش بیست شده بود اینا باورشون نمیشد تا وقتی که با چشم خودشون دیدن خودشون گفتن برو کارنامه تو بیار

‌                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به عنوان یه مادر باید جلوشون رو بگیرید .

بهشون بگید دخترم توی سن حساسی هست و دوست نداره اینجوری باهاش حرف بزنید یا هی سوال ازش بپرسید 

دخترتون عکس العملش چیه؟ اگه واقعا ناراحت میشه بهش بگید رک و مستقیم بهشون بگه با این طرز حرف زدن و سوالاتون دارید اذیتم میکنید . 

بهترین کار اینه اینجور وقتا اطلاعات غلط بدی

دختر منم 14 سالشه بهش گفتم همیشه به فامیل های فضول اطلاعات غلط بده 

20 گرفتی بگو شدم 10

12 شدی بگو شدم 20

میخوای بری ریاضی بگو قصد دارم برم فنی 

رتبه کنکورت سه رقمی شده بگو شش رقمی شدم

اونا بعدا میفهمن راست گفتی یا دروغ وقتی چند بار متوجه بشن اطلاعات اشتباه میدی دیگه نمیپرسن

کاربر آفرین سابق هستم
شما به عنوان یه مادر باید جلوشون رو بگیرید . بهشون بگید دخترم توی سن حساسی هست و دوست نداره اینج ...

عکس العمل دخترم فوق العاده تند و منفیه میگه ازشون بدم میاد

‌                                                                                         

بهترین کار اینه اینجور وقتا اطلاعات غلط بدی دختر منم 14 سالشه بهش گفتم همیشه به فامیل های فضول اطلا ...

من پیشنهادم این هست به جای دروغ گفتن هرچقدر هم مصلحتی باشه راحت بگه این سوالات شخصیه و ترجیح میدم‌جواب ندم