2777
2789
عنوان

سبکی سر

1311 بازدید | 30 پست

سلام دوستان چند وقتیه ظهرا بی حال میشم احساس میکنم سرم سبک میشه خیلی نگرانم کرده یه مدت خیلی با کامپیوتر کار کردم حالا نمیدونم دلیلش اونه یا نه میسه راهنماییم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال گوشی ‌‌وکامپیوتره  منم این دو هفته که تعطیل شدم همش تو گوشیم همش هم خوابم میاد 😂😶

مشکلم خوابالوییم نیست مشکلم اینه احساس میکنم سرم بیحال میشه سبک میشه سرگیجه هم باهاش بعضی موقع ها همراه میشه 

حالت تهوع هم میگیرم 

کلا خیلی نگرانم

مشکلم خوابالوییم نیست مشکلم اینه احساس میکنم سرم بیحال میشه سبک میشه سرگیجه هم باهاش بعضی موقع ها هم ...

عزیزم برو دکتر ب نظر میاد مایع داخل گوشت مشکل داره.

عدم تعادل هم داری؟

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

نه تعادلم اوکیه ولی حسشو دارم همش حس میکنم سرم گیج بره

برو دکتر عزیزم سرگیجه دلایل مختلفی داره ب خاطر کم خونی و یا فشار خون بالا و غلظت خون هم می‌تونه باشع

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️