2777
2789
عنوان

می خوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 28 پست
خب چندین بار سازش کردم

خواهشا بچه تم ببر همه حق و حقوق تم ازش بگیر حتا اگه نیاز نداری اگه رفتی توی راه جدایی اصن کوتاه نیا اما بچه رم پیش همچی مردی تنهانزار که جلوش خودکشی کنه یا هزارکثیف کاریه دیگه

کاربر سال۹۷م

اول ازهمه بفکر خودت باش وخودت دوست داشت باش چراباکسی باشی که لیاقت تورو نداره وقتی موقعیتت جوره

وقتی توشاد خوشحال باشی مطمئن باش بچه ای بهتری تربیت میکنی اونم حالش خبه ولی وقتی فرمالیته زیر یه سقف باشید ولی ازاون دست خیانت بکنه بدرد نمیخورد دو روزدیگه دخترت بزرگ میشه وتوی روحیه اش تاثیر میزاره

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چی؟پس بچه رم باخودش ببره که معلوم نیست شاهد چه چیزایی از پدرش باشه

مشخصه بچشم باید ببره دیگه وقتی حامله شده باید بفکر این مسایل میبود اگ پیش پدرش باشه خیلی آسیب میبینه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خواهشا بچه تم ببر همه حق و حقوق تم ازش بگیر حتا اگه نیاز نداری اگه رفتی توی راه جدایی اصن کوتاه نیا ...

دقیقا درست میگی منم نظرم همینه من کلا میخوام بچم پیش خودم باشه فقط دلم براش،میسوزه که اینجوری میشه واقعا درمونده شدم 

Im waiting😍🙏🏻
اول ازهمه بفکر خودت باش وخودت دوست داشت باش چراباکسی باشی که لیاقت تورو نداره وقتی موقعیتت جوره &nb ...

منم همینو میگم چرا باید کنار همچین ادمی باشم بخدا انقدر دیگه بی اعتمادم یه لحظه بره بیرون فکر میکنم داره هزارتا کثافت کاری میکنه

Im waiting😍🙏🏻
منم همینو میگم چرا باید کنار همچین ادمی باشم بخدا انقدر دیگه بی اعتمادم یه لحظه بره بیرون فکر میکنم ...

چقدر سخته اینجوری اما دلت رو صاف کن اگر واقعا میتونی تحملش کنی زندگی کنی بهتره به خاطر بچتون 

من دوست صمیمی دارم که مادرش شاهد خیانت و رفتارهای بد همسر بوده ولی جدا نشده و صبر کرده که دوستم وخواهرش سنشون بالای ۱۸ برسه و بعد جدا بشه....بعد زمانی که دوستم ۲۵ و خواهر کوچکتر ۱۸ بوده جدا شدند. همیشه میگه این بدترین کاری بود که مادرم کرد و باید همون بچگی جدا میشد. می گفت قبل و بعد از این جدایی هر دو خواهر کلی آسیب روحی دیدند.. اگر شرایط خانواده خوب نیست، جدایی در سن کودکی کمتر آسیب میرسونه...چون بچه ها خیلی زود به شرایط جدید عادت می کنند. البته به شرطی که بعد از جدایی حداقل یکی از والدین بتونه محیط آرامی برای بچه ها فراهم کنه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من دوست صمیمی دارم که مادرش شاهد خیانت و رفتارهای بد همسر بوده ولی جدا نشده و صبر کرده که دوستم وخوا ...

منم کاملا با شما موافقم چون من اینده دخترم و خوشحالیش برام مهمه 

Im waiting😍🙏🏻