2777
2789
عنوان

خوردن گل گاوزبان برای ماه آخر

| مشاهده متن کامل بحث + 8353 بازدید | 66 پست

من خوردم دو سه هفته آخر 

شاید حالا هر روز نخوردم اما اگه می‌خوردم دو استکان غلیظ می‌خوردم 

روزی که داشتم می‌رفتم واسه زایمان هم یه استکان زعفران غلیظ خوردم 

توی باز شدن دهانه رحمم تا قبل از روز زایمان تاثیر خاصی ندیدم اما روی روند زایمانم خیلی موثر بود و خیلی سریع کامل باز شد 

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از سی هشت به بعد میخوردم روزی یک لیوان دو لیوان سی نه هفته چهار روز زایمان کردم البته درکنارش سوره انشقاق و دعای ناد علی و پیاده روی زیاد و ورزش ها رو انجام دادم تاثیر داشست زایمانم راحت بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

فقط دوستان دقت کنید یه سری چیزا ممکنه احتمال زردی نوزاد رو ببره بالا 

اگه اشتباه نکنم زعفران هم جزوشونه 

کاسنی بخورید واسه جلوگیری از زردی خوبه 

البته خودتون سرچ کنید یا با دکتر مشورت کنید بهتره

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
تو چند هفته زایمان کردید

چهل 

خدا رو شکر تا چهل هفته تونستم بچه رو نگه دارم و رشدش رو کامل کنه

خو شیر و نبات ک هر ماه من خوردم  چیزی نشد  ی چیزی ک دهانه رحم باز کنه بگین  استارت ...

آخه من توی سی نه هفته بودم وهیچ علائمی نداشتم برای زایمان دکتررفتم این پیشنهاد بهم داد تأثیر گذار بود صبح خوردم شب درد زایمان گرفت منو

چهل  خدا رو شکر تا چهل هفته تونستم بچه رو نگه دارم و رشدش رو کامل کنه

من دارم دیوونه میشم دیگه خیلی خسته شدم همش انقباض میشم بچه خودشو سفت می‌کنه واقعا نفس نمیتونم بکشم یه وقتا

من دارم دیوونه میشم دیگه خیلی خسته شدم همش انقباض میشم بچه خودشو سفت می‌کنه واقعا نفس نمیتونم بکشم ی ...

این همه تحمل کردی مامان جان یکمش مونده، تو می‌تونی💪

فقط دوستان دقت کنید یه سری چیزا ممکنه احتمال زردی نوزاد رو ببره بالا  اگه اشتباه نکنم زعفران ه ...

بله دوستمون کاملا درست فرمودند 

خوردن گرمیجات زیاد باعث میشه بچه زردی بگیره بعد عزیزان عجله نکنید بچه  توی ماه آخر رشدش خیلی بیشتر از ماه های قبل هست اگه بتوانید تا چهل هفته بچه نگه دارید خیلی بهتر هست

یه پسر ۲ساله ام دارم وای یه وقتا دلم میخواد برم جایی هیچکس نباشه فقط بشینم گریه کنم

خوشبحالت

منم خیلی دلم می‌خواست فاصله سنی بچه‌هام کم باشه 

اما فعلا خدا نخواسته برام 

خیلی دعام کنید🥺