الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از سی هشت به بعد میخوردم روزی یک لیوان دو لیوان سی نه هفته چهار روز زایمان کردم البته درکنارش سوره انشقاق و دعای ناد علی و پیاده روی زیاد و ورزش ها رو انجام دادم تاثیر داشست زایمانم راحت بود
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
فقط دوستان دقت کنید یه سری چیزا ممکنه احتمال زردی نوزاد رو ببره بالا اگه اشتباه نکنم زعفران ه ...
بله دوستمون کاملا درست فرمودند
خوردن گرمیجات زیاد باعث میشه بچه زردی بگیره بعد عزیزان عجله نکنید بچه توی ماه آخر رشدش خیلی بیشتر از ماه های قبل هست اگه بتوانید تا چهل هفته بچه نگه دارید خیلی بهتر هست