2777
2789
چند کیلو هستی چند شدی کی ها میخوردی

من تقریبا یکسال کامل خوردم ۵۱ بودم شدم ۶۲ تو یه سال  هرروز یه بار قبل از شام 

یادم رفتنی مثلا بعد شام‌میخوردم بعدش یه لقمه میخوردم روش 

شاغلم خونه بودنی دوبار میخوردم گاهی 

بعد یکسال که به ۶۲ رسیدم هروقت عصبی یا استرس داشتنی نمیتونستم غذا بخورم بخاطر معدم از این میخوردم که بتونم بخورم یعنی گاهی میخوردم شاید ماهی یا دوماهی یه بار  که تقریبا دو ساله دیگه نمیخورم 

الان وزنم ۷۰ هس

دورت بگردم قشنگم خیلی تلاش کردی پس ولی خدارو شکر ب نتیجه دلخواهت رسیدی خوشکلم 😍😍

عزیزدلمی خواهر🥰♥️بله خیلی تلاش کردم چندساله ولی خداروشکر جواب گرفتم توهم امتخان کن انشالله جواب میگیری عشقم

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز به مدت یک ماه بستنی و پفیلا بخور. چاق میشی ولی بعدا پشیمون میشی. میگی کاش به فکر چاق شدنم نمی ...

برای لاغرها تاثیر نداره خواهرم همه این راه‌ها رو رفته 

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم
عزیزدلمی خواهر🥰♥️بله خیلی تلاش کردم چندساله ولی خداروشکر جواب گرفتم توهم امتخان کن انشالله جواب میگ ...

ممنونم نازم شات گرفتم از نسخه ای ک دادی حتما امتحان میکنم دستت طلا نفس🌷🌷🌷🌷💞💞💞

خانما عکس صورت هاتو بزارید  ببینیم لاغره یا پر . فقط عکس گونه منظورمه نه عکس کامل 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
فداتشم♥️ دونه‌دونه داروهایی ک‌خوردموبگم🤣 کربو سیپروهیپتادین ک راسیپ بود  جنسینگ گین آپ م ...

عزمزم سیپروهپتادین چقد میخوردی و اینکه خواب آور نبود شما رو کسل و بیحال نمیکرد ؟

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم
عزمزم سیپروهپتادین چقد میخوردی و اینکه خواب آور نبود شما رو کسل و بیحال نمیکرد ؟

گلم قبل هروعده اندازه پیمانه ای داره روخودش میخورم البته دوروز که میخوریدیگه اشتهات بازشده نیاز ب ادامه نیست و اینکه خواب اوزه ولی فقط یه روز

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌

یه نرم افزار از بازار دانلود کردم کالری شماری اسمش کلم پیچ بود فک کنم

چالش ۴۰ روزه داشت واسه لاغری و چاقی با اون یکم وزن اضافه کردم 

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

ممنونم از دوستان عزیز 

از تجربیاتتون استفاده کردم 

فقط دو نفر پودر طلای سبز مصرف کردن ؟؟

منم همه راه ها رو تجربه کردم اشتهام خوبه همه چی می خورم تیروئیدم ندارم فقط نمی دونم چرا چاق نمیشم خیلی لاغرم

سویق چیه

ارد نرم شده غلات میگن سویق. مثلا سویق گندم. داریم و... 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)