من ک خیلی فکرم مشغوله....هی روز شماری میکنم ک کی بی بی چک بزنم 🤕نمیدونم چی قراره بشه..ی فولیکول۲۰د ...
من که اصلا حواسم نبود فک نمیکردم با ۵۰تا فولیکول نابالغ بشم دکتره قطع امید کرد شوهرم گفت بریم مسافرت بعد میریم یزد و تهران و ...مرکز ناباروری میبرمت رفتیم شمال یادم رفت فک کنم ماه دوم بود فهمیدم 🤔🙄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که اصلا حواسم نبود فک نمیکردم با ۵۰تا فولیکول نابالغ بشم دکتره قطع امید کرد شوهرم گفت بریم مسافرت ...
اره میگن هر چی بیخیال باشی بهتره......من ک۳تا سقط داشتم این سری همه آزمایشام اوکی هستش....تحت نظرم....شوهرم کلافم کرده نمیذاره حتی پله بالا پایین کنم دیونه شدم تو خونه
ای بابا....دارو عوض نکرد دکتر؟ب من گفت همین ی ماه و صبر کن اگ نشدی وایستا ماه بعد بدون دارو اقدام کن ...
انشاالله مثبت میشه همین ماه
عوض نکرد، احتمالا برم یه دکتر دیگه
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
یعنی ممکنه فولیکول بالغ باشه آزاد کنی و حامله نشی؟
من بیشتر از یک سال و نیمه که هر ماه حداقل یه فولیکول آزاد شده دارم بدون دارو، گاهی دو سه تا با دارو
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
چرا باردار نمیشی؟ مشکل از شوهرته تعداد و تحرک اسپرمهاش کمه
آزمایشای همسرم نرمال بود
نفهمیدم dheaیعنی چی؟بنظرم اگ این ماه نشدی برو دکتر دیگه...عکس رنگی حتما انجام بده خیلیا با عکس رنگی ...
یه هورمون هست
از غده فوق کلیه و تخمدان ترشح میشه
انشاالله باید برم پیش چندتا دکتر دیگه و نطر بخوام
فعلا دو سه ماه میخوام به ذهنم استراحت بدم...