2777
2789
عنوان

دعا برای خواستگار اومدن

1434 بازدید | 31 پست

یه دعایی میخوام برای خواستگار اومدن اگه کسی دعایی میدونه یا ازش نتیجه گرفته بگه لطفا.

من با عروس بزرگ خواهرشوهر اولم خیلی صمیمی هستیم و مشکلات مون رو به هم میگیم.مشکل اون خواهرشه.خواهر بزرگش نزدیک ۴۰ سالشه ولی تاحالا خواستگار نداشته مادرشون هم چند وقتی میشه فوت شده داداش شون که از همه شدن کوچکتره تا یکی دو سال دیگه عروسی میکنه پدرشون هم مریضی اعصاب داره به خاطر همین میخوان یه دعای خوبی بخونن خواستگار براش پیدا شه ازدواج کنه چون کسی دیگه دور و برش نیست.

‌                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعایی هم میکنه برای بازشدن بختش بکنه،اومدن خواستگاروقتی به نتیجه نرسه بدتراعصابش وخوردمیکنه

خب شما برای باز شدن بخت چیزی میدونید

‌                                                                                         

_🍃🌸🍃_____

🌸✨رسیدن به #حاجت و گشایش بخت✨🌸

اگر شخصی مشکل و حاجتی دارد که  تا بحال حل نشده یا دختری که خواستگار ندارد و ازدواجش به تاخیر افتاده ،99مرتبه این دعارا بخواند.👈(لازم نیست پشت سرهم خونده بشه مهم 99 مرتبه است)

✨«یا غیاثی عند کُلِّ کُربه و معاذي عند کُلِّ شدةٍ ومجیبی عند کُلِّ دعوه أَسأَلُک اَن تُصلِّی علی محمد و الِ محمد و أَماناً من عقُوبات الدنیا والاخره ✨

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

برای زیاد شدن خواستگار یا پیدا شدن زوج مناسب این آیه را روزی 110مرتبه تا یک هفته بخوانید‹‹یا جامِعَ الناس لِیَومٍ لارَیبَ فیه اِنَ اللهَ لایُخلِفُ المیعاد اِجمَع بَینی وبَینَ زوجِ المومِن››

■دعای یستشیر خوبه ، ختم 40 روزه

■هر روز سوره مبارکه نور آیات 32 الی 40 رو بخونید. با وضو بخوانید ( لازم نیست بر آب بخوانید)

■توصیه آیت الله بهجت ، خواندن نماز جعفر طیار و ادامه دادن آن تا وقت گرفتن حاجت

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

استارتر راستش من باور ندارم همچین دعایی باشه... شهرتون کوچیکه? سر کار میره?

بله شهرمون خیلی کوچیکه ما به اجبار توی یکی از شهر های کوچیک اصفهان زندگی می کنیم الیته اونا با ما فامیل نیستند شهر خودشونه ما غریبیم کلا شهریه که مردمش خیلی خاص هستند همه جوره زیاد سخت گیرن سر کارم نمیره

‌                                                                                         

عزیزم یه سری راهکار هست ک سر ازدواج خودم و خواهرم تجربه کردم . توی تلگرام گفتم ب کسی . 

دوست داشتی پیام بده فوروارد کنم برات 

Hesperous_me   آی دی تلگراممه

لایکم نکن ، نکن ، نکن، فحشت میدم ها!! لایک نکن عزیزم😫🤒
تهرانید؟

نه اصالتا اهل کامیاران محل زندگیم یکی از شهرهای کوچیک اصفهان البته اونا اصالتا اهل همین جایی هستن که زندگی میکنیم

‌                                                                                         

_🍃🌸🍃_____ 🌸✨رسیدن به #حاجت و گشایش بخت✨🌸 اگر شخصی مشکل و حاجتی دارد که  تا بحال حل ...

ممنونم

‌                                                                                         

برای زیاد شدن خواستگار یا پیدا شدن زوج مناسب این آیه را روزی 110مرتبه تا یک هفته بخوانید‹‹یا جامِعَ ...

ممنون

‌                                                                                         

دعا نمیدونم ولی چله سوره ی یاسین میگن خوبه  چله ی زيارت عاشورا حق شناس  چله ی نادعلی، چل ...

ممنون

‌                                                                                         

خب شما برای باز شدن بخت چیزی میدونید

چیزی که اینجاشنیدم ویه خانم گفت،این بودکه برای روز۱۳صفرحالادقیق نمیدونم به تقویم ماچه روزی میشه،بعدگفتن نیت کن هرچی که میخوای برای ازدواج برای بچه دارشدن برای خونه دارشدن هرچی،میری بیرون ویک وسیله درباره اون نیتت میخری مثلاازدواج یک حلقه بدلی،برای بچه دارشدن یه جوراب نوزادی یامثلایه اسباب بازی بعدانشالله که حاجتت ومیگیری اون خانم خودش انجام داده بودهرسه تاحاجتش وگرفته بودحالادیگه نمیدونم،امیدوارم که نتیجه بگیری عزیزم

سلام برکسانی که معنی عشق رامیدانند،امامحبوبی ندارند...