2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی چقدر تاثیر داره

6461 بازدید | 15 پست

سلام دیروز وسیله پیشگیریمون پاره شد شوهرم پیش ابش اومده بود اما اب اصلیش نه وقتی پاره شد ی تیکه اش داخل موند که فوری در اوردم و هفت هشت ساعت بعد اورژانسی ۷۵ صدم دوتا با هم خوردم به نظرتون چکار های دیگه باید بکنم تا باردار نشم تورو خدا راهنماییم کنید دارم میمیرم 

ایا نیازه به دکتر زنان مراجعه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببهشید یعنی سالی فقط نهایتا دو بار میتونیم رابطه داشته باشیم

نه یعنی سالی دو بار میتونی قرص اورژانسی استفاده کنی

یعنی روش پیشگیری همیشگی نمیتونه این باشه. فقط در موراد ضروری و اورژانسی مثل همین چیزی که برای شما پیش اومد

یعنی بعد هر رابطه میتونم از اورژانسی استفاده کنم

نه. اورژانسی برا چند ماهی یکبار میشه استفاده کرد‌استفاده زیادش خوب نیست ولی قرص های جلوگیری معمولی مثل روکین و.... رو منظم استفاده کنی اوکیه.

نه. اورژانسی برا چند ماهی یکبار میشه استفاده کرد‌استفاده زیادش خوب نیست ولی قرص های جلوگیری معمولی م ...

ببخشید میشه ی توضیح بدید یعنی اگر از این قرص ها که گفتید استفاده کنم نیاز به کاندوم نیس دیگه؟

ببخشید میشه ی توضیح بدید یعنی اگر از این قرص ها که گفتید استفاده کنم نیاز به کاندوم نیس دیگه؟

اگر ماهانه و منظم قرص بخوری ( از روز دوم یا سوم پریود شروع میشه تا آخر هر ورق که معمولا روز بیستم به بعد میشه) دیگه نیازی به کاندوم نیست ولی قرص ها باید هر شب مصرف بشه . اگر یه وقت فراموش شد صبح روز بعد هم میشه خورد.