2777
2789
من قبلنا بعضی روزا مثلا روزای نزدیک پریود یه مقدار میل جنسی پیدا میکردم ولی واقعا رابطه برام هیچ لذت ...

من یه مشکل حاد دارم اونم اینه که تا طرف رو قلبا دوست نداشته باشم اصلا حس بهش پیدا نمی کنم تازه اونم نه حس آنچنانی یه حس عادی نسبت بهش پیدا می کنم 

بیشتر انگار روحم درگیر میشه تا جسمم

و کلا عاطفی نیستم شاید به خاطر اونه😭😭 

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه!!🖤ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید؛بنویسید که اندوه بشر بسیار است🖤
دقیقا...اصلا بیماری نیست و ربطی به ترنس بودن نداره

الان دقیقا من حس میکنم شهره لرستانی دراین مرحله بوده

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مشکل حاد دارم اونم اینه که تا طرف رو قلبا دوست نداشته باشم اصلا حس بهش پیدا نمی کنم تازه اونم ...

اتفاقا افراد آسکشوال عشق پاک و بدون چشم داشت دارن

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
من یه مشکل حاد دارم اونم اینه که تا طرف رو قلبا دوست نداشته باشم اصلا حس بهش پیدا نمی کنم تازه اونم ...

منم عاطفی نیستم و امان از روزی که قید کسی و بزنم حتی اون شخص همسرم باشه ، نسبت بهش سرد میشم ، شاید بخاطر این بی عاطفگی مونه که نمی‌تونیم از دل و جون رابطه برقرار کنیم و در نهایت لذت هم نمیبریم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
متاهلی؟ 

نه 

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه!!🖤ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید؛بنویسید که اندوه بشر بسیار است🖤
اتفاقا افراد آسکشوال عشق پاک و بدون چشم داشت دارن

😑🤦🏼‍♀️خاک تو سرم 

من همیشه به دوستام می گفتم عشق اونه که شوهرت فلج شد و ناتوانی جنسی گرفت باهاش بمونی و مسخره ام می کردن الان می فهمم من غیر عادیم

منم عاطفی نیستم و امان از روزی که قید کسی و بزنم حتی اون شخص همسرم باشه ، نسبت بهش سرد میشم ، شاید ب ...

☹☹پس ما مشکل عاطفی داریم 

من دایی و مامانمم این جوردن و خون سردن و بی عاطفه مخصوصا داییم

جدی؟

خیر دکتر خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد خیلی خیلییی حساسیت ب خرج بده در مورد دکترت ببین همه چی دسته دکتره گرونم بود برو اگه کارش خوبه عمل حساسیع یه ذره اشتباه برش بده حست کم میشه 

با ورزش هم میشه تنگ کرد 

ولی قرص گیاهی ماریانا فوق العاده تنگ میکنه و میل جنسی رو میبره بالا

دلم میخواد بدونی؛هیچ چیز وسط این دنیا دائمی نیست؛نه حال بد، نه روزای بد،نه حال خوب،‌ نه روزای خوب‌،نه حرفای قشنگ، نه آدمای دوست‌داشتنی،نه نفرت، نه خشم، نه حس کینه و بدبختی،نه آرامش و خوشبختی،پس آروم باش، غصه نخور و خودتو اذیت نکن و اجازه بده خدا ❤️خودش به بهترین نحو ممکن درستش کنه
من تنهااطلاعم ازش توی اینستاپیچ فمنیسم اینکه دردوحشتناک غیرقابل تحملی داره وپشیمون بودن  

بعضیا دیگ خیلی لوسو نازک نارنجین دردش از عمل زایمان طبیعی بیشتر ک نیس؟ هر عملی درده خودشو داره