2777
2789
عنوان

دخترم ۵ سالشه..

614 بازدید | 43 پست

هی میبینم از بچه ها مینالن بعضیا

ولی چرا دختر من مثل فرشته هاست؟

یه خواهر ۶ ماهه داره ذره ای حسادت نکرده بهش تا حالا

مثل پروانه دورشه

اصلا بچه مگه چه اذیتی میتونه بکنه؟

مگه لجبازی و خرابکاری اقتضای سن نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شانست خوب در اومده😂

شوخی میکنم حاصل تربیت خودتونه ❤️

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

حالا بزار دخترت دو سالش بشه بعد تاپیک بزن😅

پسر منم اوایل عین دختر شما بود. اما الان خیلی تغیر کرده. ولی بازم عاشق خواهرشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
همه بچه ها مثل هم نیستن یهویی دیدین بچه کوچیکتون شیطون تر شد مثل این دخترای خوشملمون از دیوار راست ...

کوچیکه آروم تر از این یکیه

نمیدونی با دیدن خواهرش چه ذوقی میکنه که

همه بچها مثل هم نیستن. من پسرم۱۹ماهشه اذیتش بدخوابیش هست و نق نقای مدام که نمیتونم به هیچ کاری برسم. بچه هست دست خودش نیست طفلی ما باید صبور باشیم. خدا حفظ کنه دختراتو🌹

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

براش  و ان یکاد ... بخون چشم نخوره

مـــ.ـاشـــاالـلـه بهش

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

کوچیکه آروم تر از این یکیه نمیدونی با دیدن خواهرش چه ذوقی میکنه که

الهی عزیزم اره بعضی ها عجیب ارومن من فامیل میخواست بوس سقط کنه چون دانشجو بود نکرد یه بچه آرومی شدههههه

ولی اون طرف بچه خواهرش ماشاالله گوله انرژی