2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اصلا رفلاکس نیست خوب اروغشو بگیر بچه اگه تو بدنش باد داشته هم خودشو جمع می‌کنه دل درد داره  ...

چجور اروغ بگیرم من وقتیم خوابه تلاشمومیکنم ک اروغ بزنه اما خیلی کم موفق میشم

چجور درمان شدن؟

ببین اولا بچه شما تو سن استارت کولیکه،اگه کولیک باشه تا۳،۴ ماهگی اوکی میشه معمولا ولی ریفلاکس سخت تره پسر من الان نزدیک ۸ ماهشه هنوزم درگیرم بهتره ولی خوب نشده غذا رو عق میزنه شبا به خودش میپیچه هنوز،یه سری دارو داره ولی خیلی خیلی تغییر نمیکنه واینکه میگن بچه بشینه و غذا خور بشه بهتر میشه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اخه روی شیشه شیر نوشته شش نوبت هر نوبت ۴پیمانه

نه نه عزیزم اونا چرته دو ساعت یبار دوپیمانه برا بچه شما معمولا کافیه 

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
چجور اروغ بگیرم من وقتیم خوابه تلاشمومیکنم ک اروغ بزنه اما خیلی کم موفق میشم

بعد از اینکه بیدار شد بذار روی شونت آروم عین 8 انگلیسی کمرشو ماساژ بده ممکنه به ربع تا یه ساعت بعد آروغ بزنه اوایل نوزادی

عزیزم خداحفظشون کنه❤️ ممنونم

خواهش میکنم همین تعداد دفعات بیشتر و شیر کمتر یه راه حل برا ریفلاکسه ولی بازم پیگیر شو ایشالا که نداره،بهرحال آروغشو باحوصله بگیر نگران نباشم این روزا میگذره شزایط بهتر میشه .مرسی خدا کوچولوی خودتونو نگه داره😍