2777
2789

با پدری ک حرف حرف خودشه چیکار باید کرد؟ چیزی مطابق میلش باشه قبول میکنه اگ نباشه نه و میگه بچه مگ سرخوده؟ من با یکی ۶ ساله در ارتباطم، خودتون میدونین ادم مدت زیادی با یکی باشه و دوسشم داشته باشه دیگ طرف میشه مث گوشت و‌پوست و استخونش براش، سال قبل خواستن بیان خاستگاری مامانم ب بابام گف بابام گف نه و ما صبر کردیم تا زمستون دیگ بطور جدی تر بیان جلو و قضیه رو یه سره کنیم، بخاطر این یک دندگی پدرم من هرروزم با ترس میگذره ترس اینک اگ نزاره چیکار باید بکنم اخه راه پسره دوره همشهری نیستیم 😔😔 لطفا از سختیای راه دور نگین من الانشم از خانوادم دورم،

یعنی ازدواج برام شده مثل کابوس انقد دلم میخواد بدون درد سر بتونم کنار کسی ک دوسش دارم زندگی کنم و ازدواج اسونی داشته باشم، من هروقت بابامو میبینم تهوع میگیرم از بس این مدت از واکنشش و اینک چی میخاد بشه ترسیدم توی ذهنم هزاران بار😔😔

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

توی این ۶ سال پسره بخاطر من خیلی تلاش کرد خیلی پیشرفت کرد ک بتونم بهمدیگه برسیم و الانم بخاطر من صبر کرده ولی مم از واکنش بابام میترسم چون سختگیره 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیره 

اصلا حالم خوب نیس تموم روزام با ترس میگذره ولی چون لبخند روی لبامه همه فکر میکنن مشکلی ندارم نمیدونم اینده چی پیش میاد ولی واقعا میترسم 😔

اصلا حالم خوب نیس تموم روزام با ترس میگذره ولی چون لبخند روی لبامه همه فکر میکنن مشکلی ندارم نمیدونم ...

دلت خوش باشه حداقل اون دوستت داره

...... اگه مثل من عشق یکطرفه تجربه میکردی چی...بابا بشین خداتو شکرکن

طرفت هم وفادار باشه به پات بمونه خدا کمک میکنه، ایمان و یقین داشته باش به این حرفم، هیشکی هیچ مانعی نمیتونه در بیاره صبور باشین بلاخره زمانش برسه هیچ کس نمیتونه نه بیاره هیچ کس

خردی تو این صبر نهفته 

سلام عزیزم توکل کن بخدا و اعتقاد داشته باش حتما حتما حاجت روا می شویی  دعا بخوان نماز حضرت زهرا بخوان استغایشه هست بزنی توی اینترنت برایت میاد وبعد توکل برخدا و  ائمه اعاطر شده باش من خیلی خیلی نامزدم را دوست داشتم و با کلی سختی کشیدم بهش رسیدم اون هم برای من کل خانواده ام راضی نبودن که شد یک دفعه آمدن خواستگاری و بعد بله برون ولی شنبه می خواهیم برویم آزمایش عقد بدهیم من ترسیدم از دستش بدهم چون واقعا پسر خوبی هست 

طرفت هم وفادار باشه به پات بمونه خدا کمک میکنه، ایمان و یقین داشته باش به این حرفم، هیشکی هیچ مانعی ...

😔😔😔 عزیزم ممنون از پیامت لطفا برام دعا کن ختم ب خیر بشه حاضرم چن مدت دیگ هم صبر کنم فقط بدونم اخرش میشه

سلام عزیزم توکل کن بخدا و اعتقاد داشته باش حتما حتما حاجت روا می شویی  دعا بخوان نماز حضرت زهرا ...

خداروشکر عزیزم چقد خوب ک بش رسیدی حتما خیلی حس قشنگیه❤️ شما چجوری خانوادت راضی شدن؟ من از نه شنیدن میترسم