2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی یا متاهل؟ خودت تنبلی داری؟ از کی فهمیدی؟ با چه علائمی رفتی دکتر که بهت گفت تنبلی داری؟ اینار ...

مجرد

از همون اول که پریود شدم نامنظم بوده ، هفت هشت سالی اینجوریه 

یه بار رفتم سونوگرافی که کیست داشتم 

دکتر قرص داد بعد یکی دو هفته خوردن پریود میشدم 

یکی دوبار هم بعد حدود دو هفته دوباره عادت ماهیانه شدم ، یه چند بار هم در حد دوسه روز 

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم

مجرد از همون اول که پریود شدم نامنظم بوده ، هفت هشت سالی اینجوریه  یه بار رفتم سونوگرافی که ک ...

چندسالته؟

خب عزیزم ببین همونطوری که میگی بزرگترین عارضه لی که ایجاد میکنه همین قاعدگی های نامنظم حالا یا زود ب زود پریود شدن یا دوربه دور پریود شدن و... هست که خودش باعث خیلی چیزای دیگه میشه 

در واقع توی بدن این افراد تخمک گذاری خوب اتفاق نمیوفته بنابراین تعادل هورمونی میریزه بهم که باعث عوارض زیادی میشه

توی متاهلین باروری ندارن یا سقط مکرر

تغییرات خلقی 

افسردگی 

اکنه و جوش صورت

تیرگی پوست گردن کشاله ران

رشد موهای زائد و مردانه

ریزش موی سر 

پوست چرب

و خیلی موارد دیگه که ممکنه توی هر فردی باشه یا نباشه 

یه پیج اینیستا گرام بهت میگم سرچش کن و از روی مطالبش خودتو ورمان کن

چندسالته؟ خب عزیزم ببین همونطوری که میگی بزرگترین عارضه لی که ایجاد میکنه همین قاعدگی های نامنظم حا ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده واقعا 🌷♥️

الان میبینم یه سری از این عوارض رو دارم 

ممنون میشم آدرس پیج رو هم بگید 

Niloofarpcossupport 

و پیج خانم فلورا تاجیکی 

سرچ کن کامل بخون مطالبشونو و بعد شروع کن به رژیم سالم خوری

توصیه ام بهت این هست که بدنتو به داروهای هورمونی ای که دکترادمیدن عادت نده چون فقط دارن صورت مسئله را پاک میکنن و درمان نمیشی این به سندرمه که باید کنترلش کنی 

Niloofarpcossupport  و پیج خانم فلورا تاجیکی  سرچ کن کامل بخون مطالبشونو و بعد شروع کن ب ...

ممنونم خیلی کمک کردید 

امیدوارم هرچی میخواید خدا بهتون بده

ممنونم خیلی کمک کردید  امیدوارم هرچی میخواید خدا بهتون بده

مرسی عزیزم 

انشالله که خوب بشی اگر اراده کردی به رژیم و اصلاح سبک مطمئن باش جواب میگیری ولی زمان میبره حداقل ۳ ماه ممکنه زمان ببره پس ناامید نشو ولی عوضش یک عمر اسایش داری و از شر هورمون های مصنوعی دکترا راحت میشی