2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام برم رشته ی تربیت بدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 5041 بازدید | 22 پست
من نمیخوام استخدام اموزش پرورش بشم ،میخوام هم یه مدرک دانشگاهی از رشته ای که دوس دارم داشته باشم هم ...

خیلی عالیه،منم عاشق مربیگری ورزشم،دوره مربیگری ورزش گذروندم ،همش میگم بچه هام بزرگتر بشن ایروبیک رو ادامه بدم تا یه روز خودم مربی بشم،ورزش برای روحیه عالیه

موفق باشی عزیزم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیخوام استخدام اموزش پرورش بشم ،میخوام هم یه مدرک دانشگاهی از رشته ای که دوس دارم داشته باشم هم ...

آره اونم که گفتم رفته سرکار جذب آتش نشانی شده،به امید آموزش و پرورش ننشسته

من هنوز کار نکردم، مربیمون امسال برای ۱۲ساعت بهش گفتن ۸۰۰هزارتومن،کلی بهش برخورد و کلاسها رو تعطیل ...

خیلی کمه ک . البته اگه چن تا سانس برداره بیشتر میشه ولی فک کنم بیشترین سودش توی باشگاه زدنه

چون یبار رشتم مهندسی کامپیوتر بودو ولش کردم البته هیچ علاقه ای بهش نداشتم ، الان همه وجودم شده ترس&n ...

ترس نداره. ملت چنتا رشته عوض میکنن تا بالاخره میفهمن دنبال چی هستن. بعضیام تو سن بالا..

باز خوبع مث من نیستی ک ی راه اشتباهو ادامه بدی..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴