2777
2789
واقعا پس چرا من راضیم خیلی هم عالی رو پوست من جواب داده تو کدوم از محصولات ام آن آدی رو استفاده کردی ...

تونر مرطوب کننده ضدآفتاب شامپو بدن اسکراب بادی اسپلش کرم دورچشم دیگه یادم نیست چیا گرفتم از هیچکدوم راضی نبودم ضدآفتابش ک دااااغون بود ولی حقیقتا کرم دور چشمش رو کم استفاده کردم نمیدونم جواب میده یا نه از بس اونا بد بودن دیگه اینم استفاده نکردم

الحمدالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نیست ولی قبلا از روتین پوستیمم اینجور بودم ولی نه سفیدترم کرده نه شاداب تر کردن‌ پوستمو

منم قبلا بی هیچی عالی بود

رو پوست خشک پنکک میزدم

همچین میخوابید

ولی الان کافیه هوا کمی خنک بشه و شرجی کم 

پوستم میشه کلفت و بدون انعطاف 

تونر مرطوب کننده ضدآفتاب شامپو بدن اسکراب بادی اسپلش کرم دورچشم دیگه یادم نیست چیا گرفتم از هیچکدوم ...

کرم دور چشمو من استفاده میکنم بخدا خیلی عالی جواب داده حتما طرز استفادشونو خوب یاد نگرفتی خوب استفاده نکردی شوهرممم از اسکراب و کرم بی بی کرمش خیلی راضیه میزنه منم مرطوب کننده میزنم آنقدر عالیه پوست دستم شاداب شده نرم شده بوشم که واقعا عالیه

کرم دور چشمو من استفاده میکنم بخدا خیلی عالی جواب داده حتما طرز استفادشونو خوب یاد نگرفتی خوب استفاد ...

نه اتفاقا طبق دستور استفاده میکردم ولی خب دور چشم خیلی کم استفاده کردم در حد ۳_۴ بار .مرطوب کنندش اصلا بدرد صورت نمیخوره فقط میتونی برا دست استفاده کنی برا صورت جوش میزدم 

الحمدالله