2777
2789

سلام..خلاصه میگم... 

پریروز بود دوستم اومد پیویم تا درد و دل کنه...و از دیت دوستش کنایه کرد، حالا من خودم اون موقع از دستش ناراحت بودم و واقعا ته دلی نمیتونستم مشاوره بدم بهش، هر چیزی هم که میگفت درباره دوستش«مولا میگفت بهم توجه نمیکنه و..» خودشم اون رفتارارو این مدت با من داشت، بعد اقا من فرداش متوجه رفتارم شدم و رفتم ازش معذرت خواهی کردم... اول سرد بود بعد چندتا شوخی کردم باهاش و.. دوباره اکی شدیم

حالا امشب من رفتم پیویش ببینم ری اکشنش چیه اگ منم درد و دل بخوام درباره دوستم.. عین جواب منو داد!«لطفا نگید رفتار خودتم اونجوری بود من عذرخواهی کردم ازش» گفتم الان موقعیت تلافی نیست، خندید، بعد من نوشتم ک امتحانت کردم و حرفات باد هواس...گفت رفتار من خیلی بهتر از تو بود با ایموجی خنده منم گفتم خیلی با خنده اونم خنده داد باز!:/

بعدم استوری گذاشت ک شماها میگید تغییر کردم ولی قلبمو شکوندید، من الان چیکار کنم؟ میدونم قُده و نمیاد معذرتخواهی کنه

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رو نمیدونم ولی به یه مرحله ای رسیدم هرکی یه ذره آزارم بده بلاک و تمام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من که هر چی دوس داشتم به درد نخور و منفعت طلب بودن تنهایی بهتره

اوم.. ولی این با معرفته فقط قده منم دیگه خودم کوچیک میشم بگم ببخشید

راستش نمیدونم

ولی گاهی اون کار تلافی نیست ، فقط طرف مقابل میخواد ببینه تو در مقابل رفتاری که خودت داری چه واکنشی نشون میدی

هر چند تو زمان درستی این کارو نکرده و البته خودتم گفتی تو هم میخواستی اونو امتحان کنی و اگه نیت اون ، اونی باشه که بالا گفتم پس با هم فرقی ندارین😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

عزیزم دوستای سمی حذف کن از زندگیت 

منم به مرحله حذف کردن رسیدم دوست بیست ساله رو بلاک کردم و روانم راحت شد نمیشه همیشه برای کسی زندگی کرد و مشکلات همه رو به دوش کشید 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
راستش نمیدونم ولی گاهی اون کار تلافی نیست ، فقط طرف مقابل میخواد ببینه تو در مقابل رفتاری که خودت د ...

درست میگی..ولی الان واقعا موندم.. 

درست میگی..ولی الان واقعا موندم.. 

اگه دوست خوبیه برات به این توصیه هایی که میگن بلاک کن و ولش کن گوش نده

دوست خوب این روزا واقعا کمیابه

نمیگم تو بری جلو و معذرت خواهی کنی چون نه شما رو میشناسم و نه اونو

ولی نذار قهرتون طولانی بشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️