2777
2789

بگین کی بوده و چه ویژگی خوبی داشت؟؟؟

من خودم یکی از عروسای فامیلمون خیلی خیلی مهربونه و با همه بااحترام صحبت میکنه

مامان بابام

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاد دانشگاهم 

عاشقشم

شخصیتش  سوادش. قیافه ش صداش 

وای چی بگم از این آدم🥺

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آخی چه تاپیک قشنگی

یکی از مامور تحویل های د یجی کالا🙂یه آقای میانسال بود وااااای انقد قشنگ و بی منظور صحبت کرد و حس خوب داد یه لحظه فکر کردم شهروند آلمانم🤣

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

اهوم نمی‌دونم چجوری توصیف اش کنم یا چه اسم خطاب بهش بگم 

ولی شخصی که تو لحظه تنگنای زندگی راهنما میشه 

شخصی هست که تو اون اوج و شرایط نفس گیر زندگی ات میاد حس بی کسی نداری 

اینکه تو لحظه ها بگی با خودت چه خوبه که هست 

اینکه با همه بدی هات بازم باشه جوری واسه خودت هم عجیب باشه 

بنظرتون همچین آدمی می‌تونه چه اسمی داشته باشه؟!

نمیدونم. جز اطفال معصوم بقیه بنظرم مساوی هستن . هرکس بدی ها و خوبی های مختص خودشو داشته

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!