2777
2789
عنوان

ترمیم معدل برای کنکوردی ماه

194 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها کسی میدونی وقتی میخواییم دی ماه کنکور بدیم ترمیم معدل رو میتونیم دی ماه امتحان بدیم؟چون ثبت نام کنکور خیلی قبل تر از ازمونهای دی ماهه پس معدلمون مشخص نشده که بخواییم تو ثبت نام کنکور دی مه بنویسیمش کسی اطلاع داره دربارش؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احتمال زیاد خرداد

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
دوست عزیز ترمیم معدل چقدر تو کنکور تاثیر داره؟بگمونم بشع شهریور اقدام کرد

امسال گفتن 40 درصد تاثیر قطعی معدل توی کنکور

حالا وقتی ترمیم معدل انجام بدیم معدلمون تغییر میکنه اگر خوب امتحان بدیم معدلمون بالا میره و تو کنکور تاثیر داره به خصوص که عمومی ها رو حذف کردن از روی سوابق تحصیلی تاثیرشو تو رتبمون میزارن

هم دی ماه هم تیر

عزیزم من خواهرم یه ویزی بهم میگفت راحع به این موضوع بعد بهم میگفت که پرستاری هم کاردانی داره اگر معدلت خوب باشه و یا ترمیم انجام بدی میتونی بدون کنکور پرستاری تا کاردانی بهونی البته متوجه منظورش نمیشدم

این دیگه چطوریه یعنی در سال دو بار کنکور برگزار میشه؟؟

آره دیگه میتونی هر کدومو خواستی کنکور بدی هم میتونی جفتشو کنکور بدی بعد هرکدوم که رتبه ات بالاتر بود میشه اصل کری

عزیزم من خواهرم یه ویزی بهم میگفت راحع به این موضوع بعد بهم میگفت که پرستاری هم کاردانی داره اگر معد ...

راجب این نمیدونم فقط نوشته بود که این ترمیم معدل تاثیری توی کارنامه هامون تو پروندمون نداره فقط صرفا توی سوابق تحصیلی کنکور تاثیر میزاره نمیدونم توی انتخاب رشته ی بدون کنکور هم تاثیر داره یا نه

آره دیگه میتونی هر کدومو خواستی کنکور بدی هم میتونی جفتشو کنکور بدی بعد هرکدوم که رتبه ات بالاتر بود ...

عزیزم اگه رفتید آموزش‌ و پرورش لطفا من رو هم در جریان بزارید که کی امتحانشه و به چه صورته ممنون عزیزم