سلام بچه ها کسی میدونی وقتی میخواییم دی ماه کنکور بدیم ترمیم معدل رو میتونیم دی ماه امتحان بدیم؟چون ثبت نام کنکور خیلی قبل تر از ازمونهای دی ماهه پس معدلمون مشخص نشده که بخواییم تو ثبت نام کنکور دی مه بنویسیمش کسی اطلاع داره دربارش؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست عزیز ترمیم معدل چقدر تو کنکور تاثیر داره؟بگمونم بشع شهریور اقدام کرد
امسال گفتن 40 درصد تاثیر قطعی معدل توی کنکور
حالا وقتی ترمیم معدل انجام بدیم معدلمون تغییر میکنه اگر خوب امتحان بدیم معدلمون بالا میره و تو کنکور تاثیر داره به خصوص که عمومی ها رو حذف کردن از روی سوابق تحصیلی تاثیرشو تو رتبمون میزارن
عزیزم من خواهرم یه ویزی بهم میگفت راحع به این موضوع بعد بهم میگفت که پرستاری هم کاردانی داره اگر معدلت خوب باشه و یا ترمیم انجام بدی میتونی بدون کنکور پرستاری تا کاردانی بهونی البته متوجه منظورش نمیشدم
عزیزم من خواهرم یه ویزی بهم میگفت راحع به این موضوع بعد بهم میگفت که پرستاری هم کاردانی داره اگر معد ...
راجب این نمیدونم فقط نوشته بود که این ترمیم معدل تاثیری توی کارنامه هامون تو پروندمون نداره فقط صرفا توی سوابق تحصیلی کنکور تاثیر میزاره نمیدونم توی انتخاب رشته ی بدون کنکور هم تاثیر داره یا نه