sormei مدیر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 عنوان با ۳۸۰۰ پشت کنکور بمونم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 116 پست فیزیو میخوام که نمیارم ولی بقیه ی پیراهارو دانشگاه های تاپ میارم خیلی دودلمبمونم برای دی؟ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️ 1401/05/19 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دت_لک عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3828 با سهمیه باش چه فرقی داره؟؟؟؟ انگار یکم ارزش رتبه رو پایین میاره 🦦🔥
zhivaaa عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1872 مال منم میزنی ۴۴۰۰ منطقه رشته سایت کانونه البته کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم
دت_لک عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3828 نه بخدا یک درصدم سهمیه ندارم همون سهمیه ی منطقه ۳ رو ازم نگیذن باید کلامو بندازم هوا😂 امسال ظرفیت دانشگاها بالاست انتخاب رشته کنحتماااا 🦦🔥
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 ولی میشی هاا 😐 یه تخمین بزن الکی الکی خودتو بدبخت نکنی تخمین زدم از مشاورم پرسیدم😭😭من که میزنم فیزیو رو ولی اگه بخوام پشت بمونم باید رشته های پایین تر هم بزنم چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
مریدا_۸۱ عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2463 عزیزم قوانین امسال عوض شده پارسال اره همینطوری بود 1 بار مجاز بودن من امروز صبح رفتم گفتن فقط یباره حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی..... شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
گوگولیسم عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 3886 تخمین زدم از مشاورم پرسیدم😭😭 من که میزنم فیزیو رو ولی اگه بخوام پشت بمونم باید رشته های پایین تر ... اگ میتونی توان داری بمون ولی حیفه رتبت شرایط پردیس نداری؟
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 رتبت خیلی خوبه ظرفیت پزشکی و دندون و دارو و پرستاری زیاد شده به همین دلیل رو قبولی بقیه رشته ... اره میزنم حتما اما خب اگه بخوام صددرصد بمونم باید رشته های پایین تر هم بزنم که علاقه ندارم خودم توان دارم اما از شرایط جدید کنکور یکم میترسمخونوادم همه جوره حمایتم میکنن میگن هرچی خودت دوس داری چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 اگه عمومی حذف شده تو بازم باید بخونی الیته تشریحی و ترمیم معدل کنی و مطمعنا تخصصیا سخت تر میشه و درص ... منم همینو میگماگه بخوام صددرصد پشت بمونم باید رشته های دیگه هم بزنم الان نمیدونم ریسک کنم یا نه چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 فیزیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی ایران میاری منطقه ۳ هستم عزیزم چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 کجا تحقیق کردی😶 از دوتا مشاور پرسیدم تخمین رتبه هم زدم جز رشته های با احتمال کم بود چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
zhivaaa عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 1872 رشته تجربی منطقه ۳ کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 ☹☹میفهمم سخت انتخاب کنی بمونی یا چیزی که دوست نداری بری😞😞 اره سر دوراهی سختیمولی احتمالا بمونمدلشو ندارم که برم چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️