2777
2789

پیاز رنده کن بزار روش خوب میشه

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رنده کن بزار روش خوب میشه

خطرناک نیست ؟؟ من قرص خوردم انتی بیوتیک ، آمپول هم زدم ورم کم شده دردش هم خیلی کم شد

ولی الان گلوم یجوریه ممکنه رفته باشه زده باشه به گلوم؟؟؟ میترسم

خطرناک نیست ؟؟ من قرص خوردم انتی بیوتیک ، آمپول هم زدم ورم کم شده دردش هم خیلی کم شد ولی الان گلوم ...

نه چه ضرری پیازه دیگه. خاستی یذره رنده ریز کن بزار روش ۵ دیقه عفونت رو بیرون میکشه

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

من شوهرم دوتا از دندوناش درد میکرد رفت گف ابسه کرده

دارو بهش داد ولی اصلا دردش کم نمیشد،با بی حسی قابل تحمل میشد

اخرشم دید فایده نداره یه دو سه شبی دود دادیم (تریاک) دیگه لپش شروع کرد به باد کردن و خوب شد و ابسه کنار دندونش ترکید،رف دوتا دندونش و کند دیگه

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐
نه چه ضرری پیازه دیگه. خاستی یذره رنده ریز کن بزار روش ۵ دیقه عفونت رو بیرون میکشه

نه میگم ابسه خطرناک نیست ؟؟ ممکنه به گلوم زده باشه

اخه بعضیا میگن عفونت راه گلورو میبنده

نه میگم ابسه خطرناک نیست ؟؟ ممکنه به گلوم زده باشه اخه بعضیا میگن عفونت راه گلورو میبنده

خب کمی اروم شدی برو دکتر 

تنها علاج آبسه دندون و عفونتش خوردن چرک خشک کن اموکسی سیلین و سرماخوردگی بزرگسالان باهم هست 

این دوتا رو هر۶ ساعت یبار بخور انقد بخور تا عفونت کاملا ازبین بره هم دردش ازبین میره هم ابسه هم عفونت

پیش دندونپزشکن بری فقط اینارو تجویز میکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خطرناک نیست ؟ در چه حد ابسه کرد ؟؟ فقط قرص خوردید شما

خب زودتر برید دکتر بهتره ولی درون حدم خطری نیس من ک فقط قرص خوردم و واسه دردش دنتول در چه حد مثلا برجستگیش در حد ی لپه یا یکمم بزرگتر

این نیز بگذرد.‌‌..