2777
2789

بیبی چک زدم منفی بود.  دلم بدجور شکست. از صب خوراکم گریه هس 😔😔💔😭

نوشته‌ ی توی عکس اینه 🥺👇

جان مادر نمی آیی؟... چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟... راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟ با اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته
باشی؟ ... عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمیایی؟ زبانم قاصر است نمیایی؟... نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟ ... اگرديدی با صدایی از او شنيدی یا آن حوالی بودی
خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است، اجازه بگيرو به درونم بیا😭😭

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

برام هر کدوم یه صلوات بدین و بگین خدا زودتر حاجت روایی کنه

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چه حکمتیه که بعضیا که بچه نمیخان فرت و فرت بچه دار میشن ولی اونایی که میخان هیچ :|

اره دقیقا

یکی بود ک امروز میگف ریشه بچه تو وجودش بخشکونه

یکی بود دوقلو هاشو سقط کرده بود

یکی بود دیده بود موقع امتحانای دانشگاه حامله شده سقط کرده بود😭😭😭😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد به زودی نی نی بیاد تو دلت

ان شاءالله عزیز دلم مرسی