2777
2789
عنوان

واااااااااای چقدر از پوشک گرفتن بچه سخته ....مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 9445 بازدید | 42 پست
یاداون روزهاتنمومیلرزونه واسه پسرم جرات نمیکنم البته میگن شورت اموزشیا خیلی خوبه من حتمامیخرم
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساحل جون چندبسته بخرحالاحالاهانیازداری تجربه دارمموفق باشی گلم
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
سلام بههمگی من هم پسرم 3 سالش شده هنوز شروع نکردم به نظر من اول باید خودمون امادگیشو داشته باشیم بلد شروع کنیم من خودم تنیلی میکنم خاهرم میکه شلوار مچ دار پاش کنم یکی دو بار کا پی پی کنه و بدش بیاد حله اون موقع خودش میفاما کا پی پی بد هستش باید برا دستشویی برای ایتکا پسر تودش اینطورز از جیش و پی پی گرفتا من شورت امزشی گربتم شندلی جیش ام گرفتم اینجا من اماده نیستم چون به نظر م میاد باید چند روزیهیچ جا نرم و تونه بمونم تا یاد بگیره چون خاارم میگفت دیگه پوشک نکنم حالا منم مزخام راا حل خاهرمو برم خدا بهمون کمک کنه پروژه سنگینی داریم خدا وکیلی6
من هم تازه شروع کردم امیر 3 سال و 9 ماهشه مشکل من هم بیشتر با کار بزرگش هست
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پسرم فقط تو پوشک پی پی میکنه دیگه کلافه کرده منو

پسر منم این مشکل داره. ۳ سال و ۲ ماهشه در حال پوشک گرفتن هستم متاسفانه پیپیشو نگه میداره از یه طرف می ترسم اهمیت ندم یبوست شه از یه طرف می ترسم پوشک کنم عادت کنه. نمیدونم چیکار کنم.شما چیکار کردین؟

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

سلام مامانا دختر‌منم ۳ سالو یک ماهشه شرو کردم دوروزه ولی پیپی‌نکرده بیرونم ک‌رفتم پوشک‌گردم تا پوشک کردم پیپی کرد همش مبخاد تو دستشویی بازی کنه ور بره کلافم کرده الکی هر لحظه مبگه جیش 

تحربه من در مورد اینکه بچه پیپیشو راحت تر انجام بده. استفاده از ملین مثل برگه زردآلو و انجیر و حتی گیاه بامیه است.... توی دورانیکه دارین تلاش میکنید پیپیشو توی دستشویی انجام بده، بهش بدین بخوره که به راحتی مدفوع خارج بشه و بمحض اراده کردن. بامیه خام خیلی موثر بود علیرغم اینکه تسهیل میکنه، اصلا اسهالی هم نمیکنه. برای پسرمن خیلی موثر بود و وقتی اراده میکرد پی پیش میومد. من این موضوعو اتفاقی متوجه شدم چون بعداز زایمان برای رهایی تز یبوست و فشار به شکمم یه دوره ای خورده بودم و تاثیرشو دیده بودم. البته خوب خیلی بچه ها ممکنه تمایل نشون ندن به خوردن بامیه خام. فکر کنم برگه زردالو و انجیر هم تاثیرمشابه داشته باشه. مقدارشو با سعی و خطا بدست بیارین که زیاد ندین اسهال بشه

سلام.برای از پوشک گرفتن یک کارگاه هست خیلی خوبه الانم تخفیف زده واسه دهه فجر خیلی کاربردیه.ناریخش ۲۴ بهمنه سال۹۹ ۶ست.اگه میخواید اصولی از پوشک بگیرید حتما بهش سر بزنید.لینکش رو میذارم👇👇

https://evnd.co/uqgUP